هات داگ قطعه (یا "lil' smokies") پیچیده شده در بیکن پوشش داده شده در شکر قهوه ای و سپس آهسته پخته شده تا بیکن caramelizes. حزب نهایی مواد غذایی!
خدمت/می سازد:
آماده در:
2-5 ساعت

8 نظرات
2 دیدگاه
مواد تشکیل دهنده
1 پوند بیکن
1 پوند سگ داغ
1 بسته (1 پوند اندازه) شکر قهوه ای
جهت
برش برش بیکن در نیم. قطع هر هات داگ به 4 برابر اندازه قطعات.
قرار دادن یک تکه نصف بیکن در اطراف هر قطعه از سگ داغ. امن با یک خلال دندان.
محل پیچیده سگ داغ در خمره. نم نم شکر قهوه ای به طور مساوی بیش از هات داگ (شما ممکن است به آرامی مخلوط آنها را کمی به مطمئن شوید که همه آنها را پوشش داده و به طور مساوی).
پوشش گلدان خمره و طبخ را روی حرارت بالا به مدت 3 ساعت یا تا زمانی که گوشت پخته شده است.
گلدان خمره یادداشت
گلدان خمره/اجاق گاز آهسته همه گرما متفاوت است. هیچ استاندارد در میان تولید کنندگان. زمان پخت و پز پیشنهاد دستورالعمل ها بر اساس تست ما. لطفا تنظیم زمان پخت و پز و temps به کار خود را با نام تجاری و مدل از اجاق گاز کند.تغذیه
481 کالری, 30 گرم چربی, 38 گرم کربوهیدرات, 16 گرم پروتئین به ازای هر سگ داغ.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
مقالات مشابه
- نحوه استفاده از بورت آزمایشگاهی
- Rackspace توطئه بازگشت به بازار عمومی
- مایکروسافت: جدید در مقابل کد به روز رسانی است – پایدار می سازد برای ویندوز روی Arm و Surface Pro X
- اوراکل به ارمغان می آورد آن ترکیب کامل از خدمات ابری به مراکز داده
- راز اسباب بازی که هیچ کس درباره آن صحبت نمی کند
- تنها حیاتی چیزی باید درباره مواد شیمیایی
- استفاده از آینه کاری در طراحی داخلی
- محدود کردن شور و شوق خود را سر Jeff Schaffer آموخته های کلیدی حکومت کمدی از ساشا بارون کوهن - CNET
- دریافتشده در ۶ مه ۲۰۱۱
- نرم و پز ولینگتون گوشت گاو