هات داگ قطعه (یا "lil' smokies") پیچیده شده در بیکن پوشش داده شده در شکر قهوه ای و سپس آهسته پخته شده تا بیکن caramelizes. حزب نهایی مواد غذایی!
خدمت/می سازد:
آماده در:
2-5 ساعت
8 نظرات
2 دیدگاه
مواد تشکیل دهنده
1 پوند بیکن
1 پوند سگ داغ
1 بسته (1 پوند اندازه) شکر قهوه ای
جهت
برش برش بیکن در نیم. قطع هر هات داگ به 4 برابر اندازه قطعات.
قرار دادن یک تکه نصف بیکن در اطراف هر قطعه از سگ داغ. امن با یک خلال دندان.
محل پیچیده سگ داغ در خمره. نم نم شکر قهوه ای به طور مساوی بیش از هات داگ (شما ممکن است به آرامی مخلوط آنها را کمی به مطمئن شوید که همه آنها را پوشش داده و به طور مساوی).
پوشش گلدان خمره و طبخ را روی حرارت بالا به مدت 3 ساعت یا تا زمانی که گوشت پخته شده است.
گلدان خمره یادداشت
گلدان خمره/اجاق گاز آهسته همه گرما متفاوت است. هیچ استاندارد در میان تولید کنندگان. زمان پخت و پز پیشنهاد دستورالعمل ها بر اساس تست ما. لطفا تنظیم زمان پخت و پز و temps به کار خود را با نام تجاری و مدل از اجاق گاز کند.تغذیه
481 کالری, 30 گرم چربی, 38 گرم کربوهیدرات, 16 گرم پروتئین به ازای هر سگ داغ.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
مقالات مشابه
- گوگل اضافه می کند در مقیاس بالا ذخیره سازی لایه به Filestore
- Garmin غریزه خورشیدی اولین نگاه, نقد و بررسی: ناهموار, هوای آزاد, GPS sports watch طراحی شده توسط خورشید
- بهترین رستوران کرج با فضای باز و محیط دلنواز
- حسرت دانلود iOS 14 یا iPadOS 14 بتا ؟ در اینجا چگونه به حذف - CNET
- 12 One-Liners to Keep You from Losing Your Temper
- دریافت 200 دلار در هر آی فون در Xfinity Mobile - CNET
- این راز در مورد براد پیت فقط–ما خیلی غمگین برای او!
- مایکروسافت در تلاش است تا مرورگر خود را اعلان کمی کمتر آزار دهنده
- بهترین استراتژی برای اسباب بازی آشکار شد
- آموزش کریپتو - امیدینو.ترید