بهترین kamado کوره: سبز, تخم مرغ, Kamado جو زغال-Griller و بیشتر - CNET

Kamado اجاق گاز که کسانی که به شکل تخم مرغ زیبا, سرامیک, چوب سوز کوره است که شما ممکن است را دیده اند و یا حدا

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 25 خرداد 1399

Kamado اجاق گاز که کسانی که به شکل تخم مرغ زیبا, سرامیک, چوب سوز کوره است که شما ممکن است را دیده اند و یا حداقل شنیده انتقال خوشمزه عطر و طعم دودی به همه چیز آنها را طبخ. آنها می توانند اجرا کم و آهسته برای ساعت در سیگاری درجه حرارت و از کار افتاده در حرارت بالا سطح است که فراتر از قابلیت های یک کوره گاز. که به اندازه کافی برای ایجاد واقعی رستوران استیک استیک و واقعی چوب اخراج پیتزا مانند یک حرفه ای griller.

تخم مرغ سبز بزرگ است که بهترین مثال شناخته شده از یک سنتی kamado و kamado سیگاری اما رقبای مانند Kamado, جو, چشم انداز, زغال-Griller و کاراکتر-داد و بیداد, دور دسته از kamado سبک کوره است که ارائه مزایای kamado پخت و پز. باید شما را وسوسه می شود برای اضافه کردن به زرادخانه خود را و تبدیل شدن به یک جدی تر griller من قرار دادن تخم مرغ سبز بزرگ و آن چهار اصلی کباب رقبا به آزمون بیش از 200 ساعت برای پیدا کردن بهترین kamado -- در اینجا این است آنچه که من در بر داشت.

img-20191017-141458

دنده, مرغ برگر: شما نام آن را ما پخته شده آن است.

برایان بنت/CNET

بیش از 200 دود پر ساعت بعد من پخته شده بیش از 20 پوند از گوشت خوک دنده شش جوجه و 10 پوند از همبرگر همراه با چند استیک برای اندازه گیری خوبی. پس از همه که من می توانم با اعتقاد راسخ که مارک بهترین kamado برای سلیقه من و آنهایی که شما باید به جلوگیری از.

در اینجا من kamado بررسی و انتخاب برای بهترین kamado گزینه های 2020 که من به روز رسانی به عنوان من نقد و بررسی محصولات جدید است.

ادامه مطلب: بهترین گاز کوره از سال 2020

کریس مونرو/CNET

در $1,600 این Kamado جو کلاسیک III ممکن است قیمت های شیب دار اما آن ارائه می شود مقدار زیادی برای پول. این بدان معناست که بسیاری از kamado کباب لوازم جانبی که نمی آیند استاندارد با سایر کوره ها از جمله تخم مرغ سبز بزرگ Kamado. این kamado و سیگاری به خوبی انجام بیش از حد. ما آهسته و کم کباب آزمون ما تنظیم کوره به 225 درجه فارنهایت (107 C) و اجازه رفتن به کنترل برای دیدن آنچه که اتفاق می افتد. در این Kamado اجاق گاز محاکمه جو نشان عالی درجه حرارت کنترل.

جلو پنجره رو کمی داغ در 30 دقیقه (315 F) اما پس از آن حل و فصل کردن در یک ساعت خوانده شده را علامت. از وجود آن coasted در کروز کنترل پارکینگ سوزن بین 253 F و 219 F برای تقریبا سه ساعت است. تنها تخم مرغ سبز بزرگ تبدیل شده است در یک تنگ تر متوسط منحنی زمزمه همراه برای ساعت درون سیگار نقطه شیرین.

یکی از ویژگی های است که واقعا مجموعه کلاسیک III از هم جدا است و چیزی به نام SloRoller. صورتحساب به عنوان یک "هذلولی دود مجلسی" توسط Kamado جو آن را یک ساعت شنی شکل فلز تدبیر است که نشسته است بر آتش. دستگاه توابع به عنوان یک گرما بادگیر و همرفت کمک. اساسا آن متوقف می شود تابشی حرارت تولید شده توسط زغال سنگ از اعتصاب غذا نشسته بالا (در کوره رنده). این مانع گوشت از خشک شدن در آشپز. و با توجه به Kamado جو آن را نیز تشویق می کند جریان هوا (دود) گردش در پخت و پز مجلسی.

در واقع وجود دارد یک تن از اضافی همراه با کلاسیک سوم سمت راست در جعبه -- از جمله قطعات سرامیکی. که شامل یک مجموعه اضافی از سرامیک حرارت ضفلكترس (یکی برای هر یک نیمی از کوره), زغال سنگ استوکر و آلومینیوم ذغال سبد خرید. شما دریافت می کنید دو نصف آلومینیوم دریچه های شبکه ای به عنوان یک خاکستر ابزار حذف به علاوه سه سطح پخت و پز دندانه دار کردن است که شما می توانید به عنوان مورد نیاز برای کباب.

در مقابل همه چیز در تخم مرغ سبز بزرگ به جز ایستادن هزینه های اضافی. نگه داشتن در ذهن شما همچنین می توانید کمی با انتخاب Kamado جو کلاسیک II. برای $1,195 آن تقریبا یکسان به کلاسیک III اما فاقد SloRoller و لوازم جانبی مختلف ایستاده است.

ساخت و ساز از کلاسیک III احساس بسیار جامد بیش از حد. من به ویژه می خواهم محکم سمت قفسه ایده آل برای کباب کردن و سیگار کشیدن نیز استاندارد است. که باعث می شود این یکی از بهترین kamado کوره اگر شما می توانید استطاعت آن است.

کریس مونرو/CNET

تخم مرغ سبز بزرگ این شرکت که در آغاز kamado شوق هنوز هم برنده است. از همه kamado سبک کوره گزینه های در گروه آزمون بزرگ BGE مدل تا به حال بهترین دمای عملکرد و ثبات. پس از گوش به پایین و سرعت متوسط 225 F, تخم مرغ زیبا بسیار خود زد. با توجه به ما حرارت سنج, تخم مرغ سبز گیر کرده به این محدوده دما با تنها جزئی و نادر نوسانات.

بزرگ تخم مرغ سبز بزرگ نیز احساس ترین پاسخگو است. اگر به هر دلیلی من تا به حال به یک تنظیم یا بالا یا پایین دریچه های هوا دیدم که به سرعت تغییر. من به طور معمول متوجه دوره اصلاحات در به عنوان کمی به عنوان شش یا هفت دقیقه.

غذایی که پخته شده در بزرگ تخم مرغ سبز بزرگ بیرون آمد بسیار خوشمزه نیز هست. در حالی که من BGE تست واحد فاقد حرارت اضافی بادگیر لوازم جانبی, مرغ و گوشت, دنده, حال قانع کننده و طعم کباب کردن. در حالی که نه به عنوان خوشمزه به عنوان آنچه که من دودی در Kamado جو کلاسیک سوم BGE آمد و در دوم بسیار نزدیک. تخم مرغ سبز بزرگ ایجاد گرما بادگیر و لوازم جانبی به نام ConvEGGtor اما آن اضافه کرد.

درست به آن نام این kamado و سیگاری بزرگ است, دادن به شما مقدار زیادی از فضا برای کباب کردن و پخت و پز به میل قلبی خود را.

به همین دلیل من پیشنهاد می کنم از بزرگ تخم مرغ سبز بزرگ به عنوان یکی از بهترین kamado کوره برای فقط در مورد هر کسی. شما باید برای رفتن از طریق یک فروشنده های محلی و بر خلاف Kamado جو کلاسیک سوم همه چیز به جز پایه اضافی است. در نهایت اگر کل هزینه های زیادی تخم مرغ سبز بزرگ باید کمتر از به طور کامل decked کردن کلاسیک III.

کاراکتر-Griller

کاراکتر-Griller Akorn واقعی را فراهم می کند kamado عملکرد در یک قیمت سنگ پایین. این هزینه فقط $323 که باور نکردنی است با توجه به نمونه kamados شما را به مجموعه ای $800 $1,000. این Akorn پخت و پز حرارت و کنترل دما نیست که ذاتا پایدار به عنوان گران تر kamado کوره استفاده می شود. من گمان می کنم که به دلیل Akorn بدن ساخته شده است از سه گانه دیواری فولاد به عنوان سنگین سرامیک. کوره آتش بود و همچنین سخت تر از آتش نگه دارید و روشن تر از تخم مرغ سبز بزرگ و Kamado جو کلاسیک III.

زمانی که من اجازه دهید آن را از طریق سوزاندن ما کم و آهسته آزمون (تنظیم 225 F) Akorn آتش فوت در عرض 45 دقیقه. پس از relighting درجه حرارت داخل اجاق گاز شات تا 370 F در صرف 15 دقیقه. من نمی اضافه کردن سوخت اضافی یا فقط یکی پارافین آتش استارت. سی و پنج دقیقه بعد حرارت سطح داخل Akorn آمار 405 درجه است. درجه حرارت پس plateaued اما همچنان داغ نه حذف زیر 387 F به صورت سه بعدی ساعت.

همه چیز بسیار متفاوت بودند که من نگه داشته و یک چشم در Akorn. با یک شروع متوسط یا 225 F یا 350 F, آن را تنها در زمان چند دریچه تنظیم جریان هوا به اشاره کوره در مسیر بازگشت. و پس از آن ساخته شده از فولاد نمی سرامیک ها Akorn وزن کمتر (100 پوند) از سنتی kamado گزینه های (200 پوند یا بیشتر).

غذایی که پخته شده در Akorn نبود یا بد. هر دو آهسته پخته کودک عقب دنده و مرغ بود و خوش عطر و طعم ذغال. که گفت:, آنها نمی تواند مطابقت با آنچه آمد از Kamado جو گریل با تشکر به همراه آن گرما بادگیر سیگاری سیستم. قیمت این کم بیشتر از خیلی منفی هر چند تا کاراکتر-Griller Akorn می افزاید: تا به فوق العاده kamado مقرون به صرفه.

ما چگونه تست kamado کوره

تست kamado کوره است که یک تجربه شدید برای griller. آن را به معنای واقعی کلمه نیاز به بازی با آتش و حرارت بالا هر چند کنترل شده مسئول راه است. مهم ترین عنصر برای kamado عملکرد گرما به طور خاص کنترل دما و چگونه به خوبی یک کوره نگه می دارد به یکی متوسط. و به دود گوشت کم و آهسته است که سحر و جادو شماره 225 F. خوب افراد سیگاری kamados یا در غیر این صورت چوب به این دما برای زمانی که 12 15 یا 20 ساعت. این به این معنی یک دما سنج و همچنین به عنوان توانایی برای کنترل جریان هوا از طریق دریچه های هوا و یا دامپر کلیدی است.

img-20191015-133658-collage

ما به نظارت بر درجه حرارت داخلی kamado کوره به عنوان آنها بروید.

برایان بنت/CNET

برای گرفتن این, ما بار kamados با ترموکوپل (یکی در هر کوره). اساسا حساس سنسور دما ساخته شده از یک پروب متصل شده سیم, آنها قطع و به حالت تعلیق در بالای کوره رنده (1 اینچ). آنها متصل به دیتالاگر و در نهایت یک کامپیوتر است که سوابق تغییرات در حرارت سطح در طول زمان است.

پس از آن می آید زمان به آتش تا هر کوره.

تایلر Lizenby/CNET

ما سعی می کنیم برای اجرای متوسط آزمون در هر کوره به طور همزمان. ما همچنین با استفاده از همان وزن و با نام تجاری توده زغال چوب (4.4 پوند یا 2 کیلوگرم) اغلب از همان کیسه. که درست از firestarters بیش از حد (یکی در هر کوره).

Kamado سیگاری که پایدار حرارت سطح کلیدی برای عملکرد خوب است.

برایان بنت/CNET

پس از آن ما نور آنها را به عنوان دستور خود دفترچه راهنما اگر در دسترس است. معمولا این بدان معناست که اجازه زغال سنگ گرفتن به مدت 15 دقیقه با درب باز و سپس خاموش کوره. در این مرحله دریچه کاملا باز باقی می ماند تا زمانی که در 50 درجه فارنهایت هدف دما.

ما با دقت کمانچه با منافذ به دست آوردن وجود دارد. آخرین ما اجازه رفتن به کنترل و مشاهده است.

ما دنبال همان روش برای ما در درجه حرارت بالاتر آزمون با هدف 350 درجه F. ایده در اینجا این است که برای شبیه سازی حرارت عملکرد مورد نیاز برای کباب مرغ و سایر طیور است.

mvimg-20191015-164310-edited

ما دود دنده همراه با مواد غذایی دیگر به صورت موردی انجام شد.

کریس مونرو/CNET

و صحبت از مواد غذایی ما انجام بسیاری از حدیثی آشپز بیش از حد. ما دود یک سخت بازپرسی کردن از کودک عقب دنده (225 F) در هر. ما پروانه (spatchcock) جوجه و کباب آنها را بیش از حد از منابع محلی Costco (حدود 5 پوند در هر). آخرین ما کوره مجموعه ای از چهار و نیم پوند برگر بتس (8 اونس) در حرارت بالا (600 F).

img-20191016-144113

همبرگر کسی ؟

برایان بنت/CNET

می خواهید گزینه های بیشتر? در اینجا دو دیگر kamado مدل های ارزیابی من برای این آزمون:

در حال حاضر در حال پخش: سازمان دیده بان این: تست گاز کوره در CNET خانه هوشمند

2:07

بیشتر کباب خوبی:



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب