مرغ پارمسان با سس مارینارا

این دستور غذا, بازی های کمی با استفاده از پیش ساخته شده سس مارینارا - اما - این لباس آن را بنابراین شما هرگز م

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 19 اردیبهشت 1399

این دستور غذا, بازی های کمی با استفاده از پیش ساخته شده سس مارینارا - اما - این لباس آن را بنابراین شما هرگز متوجه آن نبود از ابتدا ساخته شده!

4 بدون استخوان بدون پوست سینه مرغ نیمه
1/2 فنجان آرد همه منظوره
3 سفیده تخم مرغ
6 قاشق غذا خوری خرده نان
3/4 فنجان شل بسته بندی شده پنیر پارمسان رنده شده
نمک و فلفل را به طعم و مزه
6 قاشق غذا خوری روغن زیتون
8 برش (1/2 هر اونس) پنیر موزارلا
1 فنجان سس مارینارا
1 می توانید تکه آتش کبابی, گوجه فرنگی
8 برگ ریحان تازه خرد شده

فر قبلا گرم تا 500 درجه فارنهایت.

کار با یک سینه مرغ در یک زمان پوند از مرغ را بین دو ورق پلاستیکی با استفاده از وردنه.

راه اندازی نان ایستگاه قرار دادن آرد را در یک بشقاب کم عمق به آرامی whisked سفیده تخم مرغ در کاسه کم عمق و پودرهای سوخاری و پنیر پارمزان مخلوط با هم در یک سوم بشقاب.

فصل تمام سینه مرغ را در هر دو طرف را با نمک و فلفل. کار با یک شیر در یک زمان, کت در آرد در هر دو طرف شیب در سفیده تخم مرغ اجازه هر گونه بیش از حد چکه کردن و سپس کت با خرده نان و پنیر پارمسان مخلوط در هر دو طرف. تکرار با سینه مرغ.

حرارت تا روغن زیتون (به طور مساوی تقسیم شده) در هر یک از دو فر-اثبات سرخ تابه روی حرارت متوسط به بالا. محل دو سینه مرغ در هر یک تابه داغ. آشپزی برای 2-3 دقیقه در هر طرف. پس از کوه در می رم از سینه مرغ به طرف دیگر بالا هر کدام با دو برش پنیر موزارلا. پس از پخت و پز در دوم سمت محل تابه را در فر. آشپزی برای یکی دیگر از 2-3 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شده است.

در حالی که مرغ پخت و پز و گرما سس مارینارا, گوجه فرنگی و پاره برگ ریحان را در یک ماهی تابه کوچک روی حرارت متوسط. را به بجوش و خروش آمدن و اجازه دهید طبخ برای 2-3 دقیقه. فصل به طعم و مزه با نمک و فلفل.

خدمت به جای سینه مرغ در یک فرد پلیت (بیش از یک لایه ماکارونی در صورت دلخواه). بالای هر سینه مرغ را با 1/2 فنجان سس مارینارا. اگر مورد نظر بالا با اضافی پنیر. بلافاصله خدمت.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب