عشق سالاد سزار? این مرغ ساده ظرف ماکارونی تقلید کلاسیک, سالاد سزار با استفاده از سس سالاد برای سس و حتی در صدر ظرف با croutons.
خدمت/می سازد:
آماده در:
30-60 دقیقه
2 نظرات
مواد تشکیل دهنده
2 فنجان نپخته خشک پاستا پنه
2 فنجان مرغ پخته شده خرد شده
3/4 فنجان خامه, سس سالاد سزار
1/2 فنجان کاهش سدیم سوپ مرغ
1/3 فنجان پیاز سبز خرد شده
1/4 فنجان ریز خرد شده فلفل قرمز
6 اونس پنیر موزارلا خرد
1 1/2 فنجان سزار-چاشنی croutons
1/4 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
جهت
حرارت فر را به 350 درجه F. طبخ پاستا با توجه به بسته جهت. تخلیه.
در ضمن ترکیب تمام مواد باقی مانده به جز croutons و پنیر پارمسان را در کاسه بزرگ. اضافه کردن ماکارونی پخته شده; هم بزنید تا ترکیب.
قاشق ماکارونی مخلوط به ungreased 2 کوارت دور غذای مرکب از گوشت وارد. بالا با croutons و پنیر پارمسان.
پخت به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که گرم می شود از طریق و croutons قهوه ای طلایی.
اضافه شده توسط
03angelitaRecipes
تغذیه
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
مقالات مشابه
- قیمت استخر بادی - ایلی تویز - نمایندگی رسمی محصولات اینتکس
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- Ho To (Do) اسباب بازی Without خروج از دفتر(خانه).
- ریلز اینستاگرام چیست؟ نحوه فعالسازی ریلز⭐ راست چین
- National Australia Bank will pay you to break its systems
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- اسباب بازی ایجاد کارشناس
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- نکات و ترفندهایی برای آموزش آشپزی به کودکان