کاربرد پایتون در طراحی سایت
کاربرد پایتون در طراحی وب سایت چیست؟
در حالا حاضر یکی از از محبوبترین و پرکاربردترین زبانهای برنامهنویسی جهان، پایتون می باشد که در حوزههای هوش مصنوعی، امنیت و بسط وب آیتم استعمال قرار میگیرد. میتوانیم بگوییم یکی از از اصلیترین کاربردهای پایتون در زمینه بسط وب است. در واقع این گویش برنامهنویسی به واسطه کادر ورکهای خویش توانسته در همین حوزه جایگاه ویژهای را به خویش اختصاص دهد. ولی کاربرد پایتون در طراحی وب سایت چیست؟ طراحی وب سایت حیاتی پایتون به چه پیش نیازها و مراحلی دارد؟ آیا صرفا یادگیری پایتون برای طراحی وبسایت کافی است؟ به جهت دریافت جواب ها دارای ما ملازم باشید.
بکاند و فرانتاند در طراحی سایت:
به طور کلی باید بدانید که یک وب وب سایت از دو بخش فرانتاند و بکاند تشکیل شده است؛ فرانتاند در واقع بخشی هست که هر عضو عادی میتواند آن را بازدید کند. تمام المانها و نوع طراحی صفحه ها وبسایت مربوط به بخش فرانتاند هستند. از طرفی دیگر بکاند در واقع پشت صحنه یک وب سایت هست که برای هر کاربر عادی قابل بازدید وجود ندارد و شامل تعداد متعددی کد و دیتا میباشد. به کلمه دیگر میتوانیم بگوییم که فرانتاند بخش گرافیکی و بکاند بخش کدنویسی شده یک وب سایت است.
یادگیری لهجه پایتون:
قاعدتا اولین و مهمترین مرحله برای شروع طراحی تارنما حساس این زبان، یادگیری خود پایتون است. شما در ابتدا باید کلیدی مفاهیم و اصول پایه لهجه برنامهنویسی پایتون و همچنین ساختار و چهارچوب کدنویسی آن آشنا شوید. هرچند پایتون در عین کاربردی بودن گویش نسبتا سادهای است و به راحتی میتوانید در مدت روزگار نسبتا کمتری آن را فرا بگیرید؛ البته باید توجه داشته باشید که صرفاً یادگیری خویش زبان پایتون برای طراحی وب سایت به اندازه نمیباشد و شما می بایست با گذراندن این مرحله خودتان را به جهت تراز یادگیری قاب ورکهای مربوط به توسعه و گسترش وب مهیا کنید. این تراز مضاعف حائز اهمیت بوده و اثر گذاری مستقیمی بر مقدار یادگیری شما در روند پیش رو دارد.
پس می بایست کل سرفصلها موضوعات مربوط به این زبان برنامهنویسی را به خوبی یاد بگیرید و بر آنها مسلط گردید تا در فرآیند بعدی در گیر نقص و بحران در یادگیری نشوید. از همین رو آموزش پایتون اهمیت دوچندان متعددی داراست و می بایست اعتنا ویژهای به آن داشته باشید.
پیشنهاد میکنیم برای تدریس پایتون در دوره بدون پول و جامع پایتون آکادمی برنامهنویسی سبزلرن کمپانی کنید تا بتوانید به صورت حرفهای و تمام به مباحث و ساختار همین زبان قدرتمند مسلط شوید.
یادگیری زبان html:
همانطور که در ابتدا به آن اشاره کردیم، یک برنامهنویس پایتون که قرار میباشد بخش بکاند یک سایت را کدنویسی کند، بایستی حتماً اساسی مفاهیم مبنا و کلی زبانهای فرانتاند به این معنی که html و css نیز آشنایی کافی داشته باشد. html و css گویش اساسی حوزه فرانتاند میباشند که اصلی استعمال از آنها میتوان گونه های صفحات هر سایت را به بهترین شکل طراحی کرد. آشنایی اصلی اشکال تگها، شیوه استایل دهی، اسکلتبندی صفحات وب سایت و مواقعی از همین قبیل همگی جزو پیش نیازهای فرانتاند به جهت یک برنامهنویس پایتون به حساب میآیند.
به طور کلی شما دو رویکرد پیش رو دارید؛ آیا بایستی گویش پایتون را به شکل تام و زبانهای html و css را به شکل نسبی و کلی یاد بگیرید و یا این که این که میتوانید هر دو گویش فرانتاند و بکاند را به شکل حرفهای و تخصصی فرا بگیرید تا بتوانید به تیتر یک برنامهنویس فول استک در هر دو حوزه کار داشته باشید و یک وب تارنما را به رخ صفر تا صد طراحی و راهاندازی کنید.