خرید ماده ال-آسکوربیک اسید (L-Ascorbic Acid) سیگما آلدریچ

در سال 2008 ، محققان در دانشکده مون پلیه کشف کردند که در انسان و بقیه نخستیان ، گلبولهای قرمز سازوکاری را به جهت استفاده موثرتر از اسید آسکوربیک موجود در تن مهم بازیافت اسید اکسید شده l- dehidroascorbic (DHA) به اسید اسکوربیک به جهت به کارگیری دوباره به وسیله بدن. از سال 1928 تا 1932 ، تیم مجارستانی آلبرت Szent-Györgyi و Joseph L. Svirbely و مجموعه آمریکایی چارلز گلن کینگ ، ادله ضد اسکوربوتیک را شناسایی کردند. در آخرها سال 1931 ، Szent-Györgyi آخرین اسید هگزورونیک حاصل از آدرنال را به Svirbely اعطا کرد اهمیت همین سفارش که ممکن است همین ماده ضد اسکوربوتیک باشد. خیال می شد یکی از این کارداران ضد اسکوربوتیک باشد. این ماده در مواردی چون فلفل، کلم بروکلی، مرکبات، توتها، اسفناج، سیب زمینی و گوجه اسید اسکوربیک در بارداری فرنگی یافت میشود. اسید اسکوربیک همچنین به تیتر یک ماده محافظ به خواسته خودداری از فساد مواد غذایی مثل نان، گوشت های پخته شده، مربا و ژله نقش دارد. همینطور به دلیل طعم ندادن این ماده به غذای حیوانات استعمال از اسید اسکوربیک در صنعت های غذایی حیوانی عمده از پیش اشاعه یافته است. اروین استون، بیوشیمیست آمریکایی او‌لین کسی که از اسید آسکوربیک به عامل خواص محافظ مواد غذایی استفاده می کند. اسید اسکوربیک (به انگلیسی: Ascorbic acid ) در مخلوط آلی طبیعی مهم خاصیت آنتی اکسیدانی است. توصیه می نماییم قبل از خرید کردن و فروش اسکوربیک اسید ، در همین نوشته اساسی خاصیت و کاربردهای همین مادۀ اهمیت آشنا شوید. به جهت خرید و اطلاع از ارزش اسید آسکوربیک میتوانید روی قسمت پیوند شده کلیک نمایید و اهمیت مشاوران در تماس باشید. شرکت اروند شیمی دز، فروشنده اسید آسکوربیک (ویتامین C) است. در سال 1957، جی جی برنز نشان داد که بعضا از پستانداران به اسکوربوت دارای هستند زیرا کبد آن ها آنزیم l- gulonolactone oxidase ، آخری زنجیره چهار آنزیمی که اسید آسکوربیک را سنتز می کند ، تولید اسید اسکوربیک در بارداری نمی کند .