St. Louis گوشت استیک

ترفند برای ساخت St. Louis سبک گوشت استیک در سرکه چاشنی کافی است که خار در حالی که پخت و پز. خد

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 31 خرداد 1399

ترفند برای ساخت St. Louis سبک گوشت استیک در سرکه چاشنی کافی است که خار در حالی که پخت و پز.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  30-60 دقیقه

Rating: 5/5

1 نقد و بررسی


مواد تشکیل دهنده

5 شانه خوک استیک
1 کمی چاشنی نمک به علاوه موارد بیشتر برای گوشت خوک
1/8 قاشق چای خوری چاشنی فلفل به علاوه موارد بیشتر برای گوشت خوک
3/4 فنجان سرکه سیب
1/3 فنجان آب

جهت

دمای پیش گرمایش کوره به حرارت متوسط کم. روغن دریچه های شبکه ای.

فصل استیک گوشت خوک به طعم و مزه با نمک و فلفل. را کنار بگذارند.

ترکیب سرکه و آب و نمک چاشنی و چاشنی فلفل را در یک کاسه کوچک.

محل چاشنی گوشت استیک در کوره. آشپزی برای 15 دقیقه با درب بسته سپس گوشت خوک با سرکه مخلوط. تبدیل گوشت خوک و پینه بسته از طرف دیگر.

طبخ گوشت خوک برای 10-15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که doneness مورد نظر.

خدمت گرم است.



تغذیه

511 کالری, 36 گرم چربی, 6 گرم کربوهیدرات, 40 گرم پروتئین در هر وعده. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن