St. Louis گوشت استیک
ترفند برای ساخت St. Louis سبک گوشت استیک در سرکه چاشنی کافی است که خار در حالی که پخت و پز.
خدمت/می سازد:
آماده در:
30-60 دقیقه
1 نقد و بررسی
مواد تشکیل دهنده
5 شانه خوک استیک
1 کمی چاشنی نمک به علاوه موارد بیشتر برای گوشت خوک
1/8 قاشق چای خوری چاشنی فلفل به علاوه موارد بیشتر برای گوشت خوک
3/4 فنجان سرکه سیب
1/3 فنجان آب
جهت
دمای پیش گرمایش کوره به حرارت متوسط کم. روغن دریچه های شبکه ای.
فصل استیک گوشت خوک به طعم و مزه با نمک و فلفل. را کنار بگذارند.
ترکیب سرکه و آب و نمک چاشنی و چاشنی فلفل را در یک کاسه کوچک.
محل چاشنی گوشت استیک در کوره. آشپزی برای 15 دقیقه با درب بسته سپس گوشت خوک با سرکه مخلوط. تبدیل گوشت خوک و پینه بسته از طرف دیگر.
طبخ گوشت خوک برای 10-15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که doneness مورد نظر.
خدمت گرم است.
تغذیه
511 کالری, 36 گرم چربی, 6 گرم کربوهیدرات, 40 گرم پروتئین در هر وعده. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im