تند پاهای مرغ
پاهای مرغ پخته بوفالو سبک بال. داغ سس کره و ادویه جات ترشی جات در آرام پز با دستگاه کلرزنی انجام ترفند. خدمت با پنیر آبی و کرفس.
خدمت/می سازد:
آماده در:
2-5 ساعت
1 نقد و بررسی
مواد تشکیل دهنده
12 دستگاه کلرزنی مرغ
1 بطری (5 اونس اندازه) گرم سس فلفل قرمز
1/4 فنجان کره ذوب شده
1/2 قاشق چای خوری پودر سیر
1/2 قاشق چای خوری پودر پیاز
1 کمی نمک و فلفل را به طعم و مزه
1 1/2 فنجان پنیر آبی سس سالاد
جهت
جای پاهای مرغ در گلدان خمره. در یک کاسه یا فنجان اندازه گیری ترکیب سس گرم کره ذوب شده پودر سیر, پودر پیاز, نمک و فلفل. خوب مخلوط کنید و سپس پور به طور مساوی بر پاهای مرغ.
پوشش گلدان خمره و طبخ را روی حرارت کم به مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته را از طریق.
حذف مرغ از خمره و محل بر روی یک ظرف غذا. با پوشش فویل. به نوبه خود این خمره به بالا و اجازه دهید سس طبخ برای 10 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ. متناوب, شما می توانید این سس را در یک تابه ریخته و آن را بجوش و خروش آمدن روی حرارت متوسط تا ضخیم.
کت پاهای مرغ در سس غلیظ و بازگشت به خدمت بشقاب. خدمت گرم با پنیر آبی یا سس رنچ در سمت.
گلدان خمره یادداشت
گلدان خمره/اجاق گاز آهسته همه گرما متفاوت است. هیچ استاندارد در میان تولید کنندگان. زمان پخت و پز پیشنهاد دستورالعمل ها بر اساس تست ما. لطفا تنظیم زمان پخت و پز و temps به کار خود را با نام تجاری و مدل از اجاق گاز کند.تغذیه
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.rushrtco.detny.im