میگو و مرغ فتوچینی آلفردو
مرغ و میگو هم می آیند با یک سس آلفردو و تازه پنیر پارمسان را غنی گشت و گذار و چمن ماکارونی!
خدمت/می سازد:
آماده در:
کمتر از 30 دقیقه
1 نقد و بررسی
مواد تشکیل دهنده
1 پوند پاستا فتوچینی
1/2 فنجان کره شور
1 پاینت half & half یا کرم روشن
1 زرده تخم مرغ
1/2 فنجان پنیر پارمسان به علاوه اضافی
1 پوند میگو پوست کنده و deveined
2 کیلو سینه مرغ بدون استخوان پخته شده و نبات
جهت
از پیش گرم کردن فر جوجه های گوشتی. گریس زیادی ظرف پخت.
طبخ ماکارونی به عنوان کارگردان در بسته. تخلیه شده است.
در ضمن ذوب کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط کم. در یک کاسه ضرب و شتم با هم نصف و نیمه و زرده تخم مرغ. هم بزنید به کره را در ماهی تابه. اضافه کردن پارمسان و طبخ تکان دهنده به طور مداوم تا زمانی که پنیر ذوب می شود. اجازه دهید سس جوش یا آن را ممکن است دلمه.
اضافه کردن مرغ, میگو و ماکارونی پخته شده را به سس. خوب مخلوط کنید. اجازه دهید حرارت به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که میگو شروع می شود به نوبه خود به رنگ صورتی و سپس انتقال به ظرف پخت. نم نم با حتی یک لایه اضافی پنیر پارمسان.
محل پخت غذا در فر و داد و بیداد برای 5 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و به آرامی browned.
خدمت گرم است.
تغذیه
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im