ریشه آبجو پای

باید برای ریشه دوستداران آبجو. گردو را بزرگ جفت شدن با ریشه آبجو عطر و طعم شکر قهوه ای-شیرین پر کردن یک بیت

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 13 خرداد 1399

باید برای ریشه دوستداران آبجو. گردو را بزرگ جفت شدن با ریشه آبجو عطر و طعم شکر قهوه ای-شیرین پر کردن یک بیت مانند گردو ،


خدمت/می سازد:

آماده در:
  1-2 ساعت

Rating: 5/5

1 نقد و بررسی
2 دیدگاه


مواد تشکیل دهنده

12 اونس آبجو ریشه سرد
1 فنجان شربت ذرت نور
1/4 فنجان شکر قهوه ای تیره
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده و سرد می شود
2 قاشق غذا خوری آرد
1 فنجان گردو خرد شده
3 تخم مرغ
1 آماده پوسته پای
1 سفیده تخم مرغ مورد ضرب و شتم
گردو نیمه برای چاشنی زدن

جهت

فر قبلا گرم به 375 درجه فارنهایت.

محل ریشه آبجو در یک تابه ریخته و آن را بجوش و خروش آمدن روی حرارت متوسط. اجازه دهید بجوش و خروش آمدن تا زمانی که مایع کاهش می یابد به یک شربتی قوام. حذف از گرما و اجازه دهید خنک شود.

در یک کاسه ترکیب ریشه آبجو شربت شربت ذرت و شکر قهوه ای و کره ذوب شده و آرد و گردو خرد شده را با یک ماهوت پاک کن زدن تا به طور کامل مخلوط شده است.

در کاسه دیگر, ضرب و شتم تخم مرغ را هم بزنید سپس به ریشه آبجو مخلوط.

به آرامی خراش پوسته پای با تيغه از چنگال. قلم مو پوسته به طور مساوی با ضرب و شتم سفیده تخم مرغ. پور پای پر کردن به پوسته. ترتیب گردو نیمه در بالا.

جای پای در مرکز فر و پخت در 375 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که یک چاقو در گیر این مرکز از پای بیرون می آید پاک است.

اجازه دهید سرد قبل از برش و خدمت.



تغذیه

276 کالری, 14 گرم چربی, 37 گرم کربوهیدرات, 4 گرم پروتئین در هر وعده.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن