بهترین زمان مصرف سیر سیاه 2021-12-23
خواص سیر سیاه چیست؟ معرفی 9 خاصیت فوقالعاده آن برای بدن
همچنین، تحقیقات نشان داده است که مصرف این محصول طبیعی میتواند به کاهش چربی احشایی و تریگلیسیریدها در خون کمک کند. بهتر است این روند را برای مدت حداقل سه تا چهار ماه ادامه دهید تا نتایج قابل توجهی را مشاهده کنید. پکیج بسیار قوی ضد ریزش مو ماهواره حاوی ترکیبی از مواد تشکیل دهنده است که گفته می شود برای تحریک رشد مو، بهبود سلامت پوست سر و تقویت فولیکول های مو مفید است. با اینکه سیر سیاه بسیار مفید است، اما اگر بیش از حد مصرف شود، مانند هر ماده غذایی دیگری، میتواند باعث عوارض جانبی شود.
آیولی یک سس مدیترانهای است که از سیر و روغن زیتون تهیه میشود. هنگامی که شما در حال برداشتن برگ های خود هستید، صبر کنید تا ساقه مرکزی به سمت بالا فرستاده شود و شروع به پیچیدن کند. وقتی این را می برید، اساساً به گیاه می گویید که تمام منابع خود را به جای گسترش جوانه گل به پیاز هدایت کند. می توانید سیر را به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید ، اما بهتر است در این بازه زمانی از آنها برای حفظ طعم خود استفاده کنید.
بر اساس تحقیقات علمی، خوردن مقدار متعادل سیر سیاه هیچگونه عوارض جانبی خطری ندارد. بر خلاف برخی داروها، هیچ اطلاعاتی در مورد عوارض جانبی در زمینه لاغری نیز وجود ندارد. تحقیقات نشان میدهد که سیر سیاه احتمال ابتلا به سرطان معده را کاهش میدهد. در یک مطالعه که روی موش انجام شد، سیر سیاه توانست التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش دهد و حتی حافظه کوتاهمدت را بهبود بخشد. گفته میشود که تجمع بتا آمیلوئید در مغز باعث بروز بیماری آلزایمر میشود. ترکیبات آلیسین نیز با درمان موثر ریزش مو مرتبط هستند و به کاهش ریزش مو کمک می کنند.
مطالعات انجامشده روی حیوانات نشان دادهاند که سیر سیاه عوامل خطر بیماری قلبی از جمله کلسترول تام، کلسترول بد (LDL) و تریگلیسیرید را در خون کاهش میدهد. مطالعات نشان داده اند که خوردن سیر می تواند به کاهش فشار خون کمک کند که این شرایط می تواند از بروز مسائل سلامت جدی پیشگیری کند. گرما نیز موجب از بین رفتن آلیسین می شود و از این رو مفیدترین حالت استفاده از سیر به صورت خام و طی چند دقیقه پس از خرد کردن حبه های آن است.
سیر سیاه متابولیسم را تسریع کرده و با کنترل قند خون باعث افزایش چربی سوزی و کنترل وزن میشود. تحقیقات متفاوتی درباره سیر سیاه انجام شده که نتایج آن بسیار جالب بوده است. نتایج نشان میدهد که مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش وزن، مدیریت چربیهای خون و بهبود عملکرد کبد کمک کند.
برای تقویت سیستم ایمنی، بهتر است قرص سیر سیاه را قبل از صبحانه مصرف کنید. سیر سیاه دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدان قوی است که میتواند به بهبود سیستم ایمنی کمک کند و از بیماریهای مختلف محافظت نماید. بسیاری از ترکیبات فعال موجود در سیر در قالب مکملهای دارویی و قرصهای گیاهی در دسترس هستند. این مکملها برای افرادی طراحی شدهاند که نمیتوانند سیر خام مصرف کنند اما میخواهند از فواید آن بهرهمند شوند. قرصهای حاوی عصاره سیر معمولاً فاقد بوی تند سیر هستند، اما همچنان ترکیبات مفید آن را حفظ میکنند.
همچنین، سیر میتواند میزان جذب برخی داروهای ضدویروسی و ضدافسردگی را تغییر دهد. افرادی که داروهای کاهش فشار خون مصرف میکنند، باید مراقب باشند زیرا سیر بهطور طبیعی فشار خون را پایین میآورد و مصرف همزمان آن با این داروها ممکن است باعث افت بیش از حد فشار خون شود. علاوه بر این، برخی مطالعات نشان دادهاند که مصرف زیاد سیر میتواند سطح داروهای کنترل دیابت را تغییر دهد و سطح قند خون را تحت تأثیر قرار دهد. بنابراین، اگر داروهای خاصی مصرف میکنید، بهتر است قبل از مصرف مداوم سیر با پزشک خود مشورت کنید. هرچند سیر فواید بسیاری دارد، اما مصرف بیش از حد آن ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.
برگ سیر را می توان تا سه هفته در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار در یخچال نگهداری کرد. از آنجایی که سیر فقط برای چند هفته در دسترس است، ممکن است بخواهید بیشتر از نیاز خود بخرید و آنها را فریز کنید. برای منجمد کردن، پوسته های سیر را به صورت یک لایه روی یک ورقه قرار دهید و آن را در فریزر قرار دهید. پس از یخ زدن، آن را به کیسه زیپ دار منتقل کنید و تا یک سال در فریزر نگهداری کنید. میتوانید آنها را به روشهای مختلفی ادویه کنید و در صورت تمایل، آنها را در سالاد استفاده کنید. آنها معمولاً در سرخ کردن یا حتی درست مانند مارچوبه به خوبی آماده می شوند .
مهم ترین نکته هنگام خرید سیر این است که غلاف آن آسیب ندیده باشد. هنگامی که غلاف سیر را در دست خود نگه می دارید باید احساس سنگینی داشته باشید و وقتی آن را به آرامی بین انگشتان خود فشار می دهید باید محکم و سخت به نظر برسد و نه نرم و مرطوب. غلاف های نرم و چروکیده از قدرت مشابه با یک سیر تازه برخوردار نیستند. در مبارزه با بیماری قلبی عروقی ، سیر می تواند یک بازیکن کلیدی محسوب شود.
در طی این فرآیند، سیر تحت یک واکنش خاص قرار میگیرد که حبههای آن را به بافتی تیره، نرم و کمی چسبنده تبدیل میکند و در عین حال طعمی شیرین و تند شبیه ملاس یا سرکه بالزامیک به آن میدهد. به همین دلیل، توصیه میشود این افراد قبل از اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی خود با متخصص زنان مشورت کنند. محققان در یک مطالعه حیوانی تاثیر سیر خام و سیر سیاه را در موشهایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی (کاهش خونرسانی به قلب) رنج میبردند، مقایسه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که سیر خام و سیر سیاه هر ۲ میتوانند خونرسانی به قلب را افزایش دهند و از آن در برابر آسیب محافظت کنند.
با این حال قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک خود مشورت کنید تا از مناسب بودن آن برای وضعیت سلامتی خود اطمینان حاصل کنید. سیر گیاهی با سابقه طولانی در طب سنتی به دلیل خواص دارویی متعدد خود شهرت دارد. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که از لحاظ خواص و طعم با سیر معمولی تفاوت دارد. این فرآیند تخمیر باعث افزایش غلظت ترکیبات آنتی اکسیدانی و تغییر در طعم و عطر آن می شود. به این ترتیب مصرف آن در کنار غذا باعث کاهش میل به پرخوری شده و در نتیجه منجر به کاهش وزن می شود. دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید.
همچنین میتوان آن را به غذاهایی که حاوی سیر هستند نیز اضافه کنید یا برای طعمدار کردن گوشت و انواع سوپ از ان استفاده کنید. توانایی سیر سیاه در بهبود سلامت روده به لطف وجود خواص پری بیوتیکی است. این موضوع با تقویت سیستم گوارشی سالم و بهبود جذب مواد مغذی میتواند در کاهش وزن نیز موثر باشد. در حالی که سیر سیاه میتواند مکمل یک برنامه کاهش وزن باشد، ضروری است که آن را با یک رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و عادات سبک زندگی سالم برای همراه کنید.
اگر سیر معمولی را از ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری کنید تا تبدیل به سیر سیاه شود. این فرآیند که تبخیر نامیده می شود باعث شیرین شدن مزه سیر می شود و رنگ آن را سیاه می کند و به آن حالت ژله ای و نرم می دهد. اولین بار کره ای سیر سیاه برای مصارف دارویی تولید کردند چون سیرسیاه خواص درمانی فوق العاده ای دارد. امروز در پارسی دی خواص سیر سیاه را می توانید مطالعه کنید همراه ما باشید.
سیر سیاه دکتر بیزآیا درباره خواص و طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری چیزی میدانید؟ ما در این مطلب از آلامتو به تاثیر سیر سیاه در کاهش وزن می پردازیم. بهترین زمان مصرف سیر سیاه، صبحها با معده خالی است که جذب مواد مغذی آن افزایش یابد. علاوه بر این، افرادی که بهترین زمان مصرف سیر سیاه را ندانند و آن را در زمانهای نامناسب میل کنند، نمیتوانند به خوبی از خواص این ماده غذایی ارزشمند بهرهمند شوند. سیر سیاه دکتر بیز به عنوان یکی از برندهای معتبر، معمولاً قیمت بالاتری نسبت به سایر برندها دارد.
بالا رفتن سطح تریگلیسیرید و کلسترول تام در خون معمولا نشاندهنده افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی است. این غذای فوقالعاده، کالری و چربی کمی دارد و در عین حال یک ماده مغذی قدرتمند نیز دارد. شیرینی طبیعی آن می تواند بدون اتکا به مواد پرکالری، به عطر و طعم بیافزاید. با اضافه کردن سیر سیاه در وعده های غذایی، می توانید هر وعده را خوش طعم و لذت بخشتر کنید و در عین حال میزان کالری دریافتی خود را کنترل کنید.
سیر سیاه پلاک های چربی دورن خون را با رسوب در دیواره رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق می شوند و جریان خون و در نتیجه سکته مغزی و قلبی شود. سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی خواص ضد التهاب بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند. مصرف سیر سیاه به صورت ناشتا میتواند به کاهش چربیهای انباشته شده در کبد و بهبود سلامت آن کمک کند.
همچنین مصرف سیر به صورت ناشتا باعث می شود مواد مغذی موجود در آن به راحتی و هرچه بیشتر جذب بدن شما شود. سیر سرشار از ویتامین ها و پروتئین ، کربوهیدرات ، فیبر ، آهن ، کلسیم و … است. ارزش غذایی بالای سیر در صورت مصرف به صورت خام و صبح ناشتا یا با معده خالی بسیاری از مشکلات را رفع می کند و یا به تقویت سلامت می پردازد. اگر میخواهید به هر کدام از این خواص دست یابید، باید آن را مطابق با یک دستور و در زمانی خاص مصرف کنید. کارشناسان تغذیهای و متخصصان بر این باور هستند که بهترین زمان مصرف سیر سیاه، اول صبح و با معده خالی است؛ اما با این وجود برخی دیگر از خواص این ماده مفید، در زمانهای دیگر ظاهر میشود.
افراد با سابقه آلرژی به سیر زنان باردار و شیرده و افرادی که از داروهای خاص استفاده می کنند باید قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک خود مشورت کنند. این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش میدهد و طعم ملایمتر و شیرینتری دارد.
همچنین، زنان باردار و شیردهی نیز باید قبل از مصرف قرص سیر سیاه با پزشک خود مشورت کنند تا مطمئن شوند که این ماده برای آنها مضر نیست. سیر سیاه اثرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد، تقریباً مشابه سیر تازه. این ماده طبیعی به خوبی میتواند پلاکهای چربی داخل عروق را کاهش دهد. این پلاکها باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون میشوند و خطر بیماریهای قلبی را بالا میبرند. بدن در برابر میکروبها و ویروسها واکنش نشان میدهد، که ممکن است منجر به التهاب و درد شود.
مصرف قرص سیر سیاه همراه با غذا میتواند اثربخشی این مکمل را افزایش دهد. با توجه به اینکه سیر سیاه دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است، مصرف آن همراه با غذا میتواند به بهبود وضعیت سلامتی بدن کمک کند. بهتر است قبل از مصرف قرص، به مقدار موصوف توسط پزشک مراجعه کرده و با یک تغذیه سالم و متوازن، اثربخشی بهتری را تجربه کنید.
بهترین زمان مصرف قرص سیر سیاه صبح روز و یا قبل از وعده غذایی است. این زمانها بهترین زمانهایی هستند که بدن به خوبی مواد مغذی موجود در قرص سیر سیاه را جذب کند و از خواص درمانی آن بهرهمند شود. سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک میکند. با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمیتواند کاهش وزن را تضمین کند. سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری میشود کمک میکند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه میتواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند.
همچنین، مصرف سیر سیاه قبل از وعدههای غذایی نیز میتواند به کاهش اشتها و کنترل وزن کمک کند. مصرف سیر میتواند با برخی داروها تداخل ایجاد کند و تأثیر آنها را افزایش یا کاهش دهد. افرادی که داروهای رقیقکننده خون مانند وارفارین (Warfarin) مصرف میکنند، باید در مصرف سیر خام احتیاط کنند، زیرا میتواند خطر خونریزی را افزایش دهد.
اما در سالهای اخیر، این برگ های سیر به خودی خود به یک نیروی آشپزی تبدیل شدهاند و در یک دوره کوتاه بین بهار و تابستان که در فصل هستند، بهصورت دستهجمعی در بازارهای کشاورزان فروخته میشوند. آنها همچنین یک راه عالی برای افزودن رنگی از رنگ بهاری هستند تا غذای شما را برای عکس آماده کنند. از سبزیجات خوش خوراک و فصلی می توان به برگ های سبز سیر اشاره کرد. در رشته تغذیه در مقطع فوق لیسانس تحصیل کردم و به دلیل علاقهای که به نوشتن دارم وارد حوزه تولید محتوا شدم. خوشحالم که با نوشتن مطالب بهروز و قابل فهم، ضمن آموختن چیزهای جدید به افزایش آگاهی جامعه درباره بیماریها و سبک زندگی سالم کمک میکنم.
آلیسین ممکن است از ترموژنز پشتیبانی کند، که فرآیند تولید گرما در بدن است که می تواند چربی سوزی را افزایش دهد. علاوه بر این، سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک کند و از سرعت سوخت و ساز سالم حمایت کند. سیر سیاه، سیر معمولی است که تحت فرآیند تخمیر قرار گرفته و به رنگ سیاه در آمده است. این فرآیند نه تنها طعم و عطر سیر را تغییر میدهد، بلکه خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی آن را نیز افزایش میدهد.
سیر به اشکال و انواع مختلفی در طبیعت یافت میشود که هرکدام ترکیبات و اثرات متفاوتی دارند. سیر سفید (Garlic) که رایجترین نوع آن است، بیشترین میزان آلیسین را دارد و برای کاهش فشار خون و تقویت سیستم ایمنی مفید است. سیر صورتی (Pink Garlic) طعم ملایمتری دارد و در آشپزی مورد استفاده قرار میگیرد. سیر سیاه (Black Garlic) که از طریق فرآیند تخمیر تولید میشود، دارای مقادیر بیشتری از آنتیاکسیدانها است و برای سلامت قلب و کاهش التهاب مؤثرتر از سیر معمولی است. سیر فیلدندان (Elephant Garlic) در واقع نوعی پیاز است که طعمی شبیه به سیر دارد اما میزان آلیسین آن کمتر است.
این ترکیبات دارای خواص ضد میکروبی ضد قارچی ضد ویروسی و ضد التهابی هستند. معمولا مصرف سس سیر سیاه در رژیم غذایی روزانه کم است و نمی تواند سیر سیاه مورد نیاز بدن برای سلامتی را تامین کند؛ بنابراین توصیه می شود از راه های دیگر برای استفاده از سیر سیاه بهره بگیرید. در این صورت می توانید سیر سیاه پودر شده را داخل کپسول خوراکی بریزید و مصرف کنید و یا پودر سیر سیاه را در دهان ریخته و با آب ببلعید.
این عمل باعث تسریع فرایند سوزاندن چربیهای زائد در شریانها، کبد و دیگر اندامها میشود. برای دیدن نتایج چشمگیر، پیشنهاد میشود این روند را حداقل سه تا چهار ماه ادامه دهید. علاوه بر این، میتوانید سیر سیاه را به سسها، سوپها، نان و سایر غذاها اضافه کنید. همچنین می توانید آن را روی سالاد، نان تست، پیتزا و … نیز مصرف کنید. اضافه کردن آن به سس ها و سوپ ها نیز از روش های محبوب مصرف سیر سیاه است.
در طول دوره رشد قبل از ظاهر شدن برگ های سیر، شروع به پیچیدن به سمت بالا میکند و به شکل 1 تا 3 کلاف مرتب می شود. برگ سیر های بهاری طعم ملایم تری دارند.آنها ممکن است به صورت خام در سالاد و همچنین سرخ کردنی مورد استفاده قرار گیرند. سیر سیاه با طبع گرم خود در تقویت هورمونهای جنسی مردانه بسیار موثر بوده و میتواند خاصیت اسپرمسازی را بهبود بخشد. چون سیر سیاه بوی تندی ندارد، خوردن آن برای کسانی که از بوی سیر خوششان نمیآید، راحتتر است.
خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. برای اینکه مصرف سیر سیاه موثر باشد و بدن از مزایای آن بهره مند شود، حداقل مقدار مصرف سیر سیاه در روز باید بین ۰.۶ تا ۱.۲ گرم باشد. یعنی مصرف روزانه تقریبی نصف حبه سیر سیاه تا یک حبه کامل کافیست. وزن هر حبه سیر سیاه بستگی به درشتی و ریزی آن دارد ولی معمولا وزن یک حبه آن بین ۲ تا ۳ گرم است. اگر دو حبه در روز مصرف می کنید حواستان به خودتان باشد و چک کنید که عوارض منفی در حال و سلامت خودتان مشاهده نکنید.
سیر سیاه یکی از مواد غذایی طبیعی و پرخاصیت است که به تازگی توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. این ماده غذایی نه تنها طعم خاصی به غذاها میدهد، بلکه خواص درمانی و بهداشتی بسیاری نیز دارد. سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی با خواص درمانی و سلامتی بسیار بالا، میتواند در بهبود بسیاری از مشکلات بهداشتی و زیبایی موثر باشد.
اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید. رشته ماکارونی پخته شده مورد علاقه خود را همراه با پستو بپوشانید تا یک وعده غذایی لذیذ داشته باشید، پستو را روی نان فرانسوی به عنوان یک پیش غذا بمالید. میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. در ادامه مطلب، با وبسایت سلامت محور “سلامتی و زندگی عالی” همراه باشید. انتها و جوانه ها را برش بزنید، روغن، نمک و فلفل بریزید و روی گریل روی شعله متوسط قرار دهید. آنقدر بپزید تا بیرون آن سرخ شود و داخل آن نرم شود - حدود 10 دقیقه.
با این حال، این یافته توسط مطالعات انسانی قدیمیتر تایید نمیشود. بنابراین لازم است محققان تحقیقات بیشتری در مورد خواص سیر سیاه برای مبارزه با سرطان انجام دهند. در یک مطالعه ۶ ماهه هم به افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه ۲۰ گرم عصاره سیر سیاه داده شد. کسانی که این عصاره را مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که از دارونما استفاده میکردند، آنتیاکسیدانهای بیشتری داشتند و از نظر سلامت قلب در وضعیت بهتری بودند.
همچنین، توجه به عوارض احتمالی و قیمت سیر سیاه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. با تهیه سیر سیاه دکتر بیز برای لاغری در خانه، میتوانید از خواص آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنید. در نهایت، همواره به یاد داشته باشید که برای رسیدن به نتایج مطلوب در لاغری، ترکیب رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم ضروری است. مصرف قرص سیر سیاه قبل از خواب میتواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند. خواص آرامشبخش و ضد استرس سیر سیاه میتواند به شما کمک کند تا در خواب بهتری برخوردار شوید.
در یک مطالعه متفاوت، به ۶۰ فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت ۱۲ هفته روزانه ۶ گرم عصاره سیر سیاه یا دارونما داده شد. در پایان مطالعه، سیر سیاه کلسترول خوب را افزایش و نشانگرهای بیماری قلبی را کاهش داد. با این حال، تاثیری روی تریگلیسیرید، کلسترول بد یا کلسترول تام نداشت. در فرآیند تبدیل سیر خام به سیر سیاه، آلیسین به ترکیبات آنتیاکسیدانی مختلف مثل آلکالوئیدها و فلاونوئیدها تبدیل میشود. سیر سیاه همچنین تعدادی از فواید سلامتی را ارائه می دهد که بیشتر از سیر خام است، دلیل خاصیت 3 برابری سیر سیاه وجود سه برابری آنتی اکسیدان بیشتر است.
همچنین، مصرف زیاد سیر خام ممکن است در برخی افراد باعث سوزش معده و تحریک دیواره روده شود. اگر قصد دارید سیر را در رژیم غذایی خود افزایش دهید، بهتر است ابتدا با مقدار کم شروع کنید تا بدن شما به آن عادت کند. تخمیر سیر سفید به سیر سیاه منجر به افزایش تاثیرات آنتی اکسیدانی، کاهش التهابات و تقویت عملکرد قلب و عروق خونی میشود. این ویژگیها باعث بهبود وضعیت عمومی بدن و جلوگیری از بیماریهای مزمن میشوند. مصرف سیر سیاه در کنار یک رژیم غذایی اصولی، سالم و ورزش میتواند به روند چربی سوزی و کاهش وزن کمک کند. برای کاهش وزن میتوانید روزی یک حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا همراه با آب میل کنید.
مردم معمولا بیشتر آنتیاکسیدانهای مورد نیاز خود را از طریق غذاهای گیاهی از جمله سیر دریافت میکنند. فروشگاه Best of persian با هدف ارائه کالاهای اساسی خانوادههای ایرانی، همواره کیفیت را در اولویت نخست قرار داده و رسالت ما، ارائه محصولات باکیفیت با نازلترین قیمت است. از این رو کیفیت تمامی محصولات از جمله مواد غذایی، بهداشتی و… را تضمین میکنیم و در تلاش هستیم تا مشتریان خود را راضی نگه داریم. سیر سیاه یک نوع فراورده بدون بو و مزه تند از سیر سفید است که پوسته آن به رنگ سیاه در آمده و خواص منحصر به فرد و فوقالعادهای پیدا کرده است.
همچنین، میتوان از سیر سیاه به عنوان یک راهحل طبیعی برای کاهش کلسترول و تریگلیسیرید نیز بهرهبرداری کرد. اگرچه سیر خام قویترین اثر درمانی را دارد، اما سیر پختهشده نیز مفید است. این ماده غذایی با تحریک تولید ملاتونین (هورمون تنظیمکننده چرخه خواب) به شما کمک میکند که سریعتر بخوابید و خواب بهتری را تجربه کنید. محققان در مطالعه دیگری اقدام به ایجاد استرس اکسیداتیو در مغز موشها کردند. اما دادن عصاره سیر سیاه به موشها از استرس اکسیداتیو و مختل شدن حافظه جلوگیری کرد.
سیر از دیرباز در فرهنگ و ادبیات فارسی جایگاه ویژهای داشته و در داستانها و متون کهن بهعنوان نماد قدرت، محافظت و درمان به کار رفته است. در ادبیات عامیانه، سیر بهعنوان دفعکننده شر، بیماریها و ارواح شیطانی شناخته شده است. در برخی از متون قدیمی ایرانی، از سیر بهعنوان گیاه محافظ در برابر چشم زخم یاد شده است. در شاهنامه فردوسی، گیاهان دارویی مختلفی از جمله سیر، به عنوان داروی شفابخش معرفی شدهاند که نشان از آگاهی گذشتگان نسبت به فواید این گیاه دارد. در فرهنگ ایرانی، استفاده از سیر در غذاهای سنتی نشانهای از سلامتی و افزایش قدرت بدنی بوده است.
با این حال، از آنجا که مطالعات انسانی کمی در مورد خواص سیر سیاه وجود دارد، توصیه میشود قبل از مصرف آن با دکتر تغذیه مشورت کنید. برای این کار میتوانید وارد سایت درمانکده شوید و از متخصص مورد نظر خود برای ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین تغذیه وقت بگیرید. تحقیقات نشان میدهد که سیر سیاه میتواند با سلولهای سرطانی مبارزه کند. در یک مطالعه که روی نمونه خون ۲۱ داوطلب انجام شد، عصاره سیر سیاه فعالیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی قویتری نسبت به عصاره سیر خام داشت. در حقیقت، محققان متوجه شدند که عصاره سیر سیاه برای سلولهای سرطانی ریه، سینه، معده و کبد سمی است. در یک مطالعه حیوانی دیگر، عصاره سیر سیاه به کاهش تریگلیسیرید و کلسترول تام در موشهایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، کمک کرد.
سیر سیاه در کشور کره به عنوان یک ماده غذایی سنتی و دارویی شناخته شده است. در سال های اخیر با افزایش تحقیقات و مطالعات علمی در مورد فواید آن این ماده در بسیاری از کشورها از جمله ایران به عنوان یک مکمل غذایی و دارویی مورد توجه قرار گرفته است. اگر به دنبال راهی برای لاغری هستید، سیر فرآوری شده دکتر بیز میتواند یک گزینه ایدهآل باشد. یکی از بهترین روشها برای بهرهبرداری از سیر سیاه، مصرف یک حبه از آن پیش از صبحانه یا در همراهی با آن است.
همچنین، این روش میتواند به متابولیسم بدن کمک کرده و انرژی لازم برای روز بعد را فراهم کند. سیر سیاه حاصل فرآیند تخمیر سیر سفید است که با طعم شیرین تر عطر قوی تر و رنگ تیره و سیاه مشخص می شود. این فرآیند باعث افزایش غلظت ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی در سیر می شود و به همین دلیل در سال های اخیر توجه بسیاری از متخصصان سلامت را به خود جلب کرده است. در این مقاله به بررسی خواص و فواید سیر سیاه نحوه مصرف عوارض احتمالی و سایر اطلاعات کاربردی می پردازیم. مطالعات زیادی ثابت کردهاند که مصرف سیر سیاه برای لاغری مفید میباشد. مصرف سیر سیاه باعث افزایش حس سیری و به دنبال آن مصرف کالری کمتر و در نهایت کاهش وزن میباشد.
به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. میتوان سیر سیاه را به عنوان چاشنی در کنار وعده غذایی مصرف کرد یا آن را در زمانهای معین برای رسیدن به اهداف درمانی مختلف مصرف کرد. بسیاری از مردم این ماده مغذی را به همراه نان تست در وعده صبحانه میل میکنند تا انرژی آنها در طول روز تأمین شود. آنتی اکسیدان های موجود در سیر باعث دفاع عالی در برابر استرس اکسیداتیو و بیماری های مزمن می شود. این شامل شرایطی مانند بیماری قلبی و بیماری های خود ایمنی می شود. ترکیبات گوگرد موجود در سیر باعث افزایش گلوتاتیون، موثرترین آنتی اکسیدان بدن می شود.
قند خون بالا و کنترلنشده در افراد مبتلا به دیابت میتواند خطر عوارض مختلف از جمله آسیب کلیوی، عفونت و بیماری قلبی را افزایش دهد. در یک مطالعه روی موشهایی که رژیم غذایی سرشار از چربی و قند داشتند، مشخص شد که عصاره سیر سیاه میتواند کلسترول و التهاب را کاهش دهد و به تنظیم اشتها کمک کند. دیگر خواص سیر سیاه برای لاغری به علت ویژگی تقویت کنندگی متابولیسم است که میتواند کاهش وزن را چالش برانگیزتر کند. سیر سیاه مانند همتای سفید خود حاوی آلیسین است، ترکیبی که به دلیل خواص ترموژنیک شناخته شده است.
سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدانها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد میشود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است. سیر سیاه غنی از آنتیاکسیدان است و مزایای زیادی برای قلب، مغز، کبد و قند خون دارد.