استیک ابجو و اغذیه فروشی با قارچ و سس سیر

4 استیک ابجو و اغذیه فروشی (10-12 اونس اندازه) در دمای اتاق قارچ و سس سیر1 قاشق غذا خوری روغن1 پوند قارچ دکمه

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 25 تیر 1399

4 استیک ابجو و اغذیه فروشی (10-12 اونس اندازه) در دمای اتاق

قارچ و سس سیر

1 قاشق غذا خوری روغن
1 پوند قارچ دکمه قطعه قطعه یا کل اگر کوچک
3 حبه سیر ،
1 1/2 فنجان آبگوشت گوشت گاو
3 قاشق غذا خوری آرد
3 قاشق غذا خوری کره نرم شده
نمک و فلفل را به طعم و مزه

دمای پیش گرمایش کوره به در حرارت بالا.

گریل استیک بیش از حرارت مستقیم برای 6 دقیقه. به نوبه خود, آشپز, از طرف دیگر برای 5 دقیقه یا تا زمانی که doneness مورد نظر.

در ضمن حرارت روغن را در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط به بالا. اضافه کردن قارچ و سیر و آشپزی, تکان دهنده اغلب برای 4 دقیقه. هم بزنید در آبگوشت گوشت گاو و به جوش آورد. کاهش حرارت به جوش و اجازه دهید طبخ برای 4 دقیقه, گاه تکان دهنده.

در یک کاسه کوچک مخلوط آرد و کره را با هم تا زمانی که به خوبی مخلوط شده است. ماهوت پاک کن زدن مخلوط کره را به سس قارچ و هم بزنید تا در آن حل شده و سس شروع به ضخیم شدن. فصل به طعم و مزه با نمک و فلفل.

زمانی که استیک هستند doneness مورد نظر حذف آنها را به یک صفحه و اجازه دهید بقیه به آرامی برای 5 دقیقه قبل از برش و یا خدمت.

خدمت استیک با سس قارچ.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن