نوعی ماهی پهن با زنجبیل و سویا
یک راه خوشمزه برای طبخ نوعی ماهی پهن. ضخامت نوعی ماهی پهن استیک فر بو داده با زنجبیل و روغن کنجد و سس سویا مخلوط. آنها به نوبه خود بسیار لطیف و خوش طعم با استفاده از این روش. اگر شما با استفاده از نوعی ماهی پهن نازک تر فیله و سپس تنظیم زمان پخت و پز به عنوان مورد نیاز است.
خدمت/می سازد:
آماده در:
کمتر از 30 دقیقه
1 نقد و بررسی
مواد تشکیل دهنده
1 قطعه (2 اینچ) پوست کنده ریشه تازه زنجبیل را خرد کرده
2 قاشق غذا خوری ادویه و یا به طور منظم تست روغن کنجد
2 قاشق غذا خوری کم پروتئین سویا سس
2 قاشق غذا خوری سرکه شراب برنج
1 قاشق غذا خوری روغن سیر
1 تازه, لیمو, juiced
1 1/4 پوند نوعی ماهی پهن استیک (1 اینچ ضخامت)
فلفل سیاه برای طعم و مزه
جهت
فر قبلا گرم به 425 درجه فارنهایت.
مخلوط را در یک کاسه کوچک زنجبیل, روغن کنجد, سس سویا, سرکه برنج, روغن سیر و آب لیمو تازه.
محل نوعی ماهی پهن استیک را در تابه مثل آتش. قاشق زنجبیل-سویا مخلوط به طور مساوی در بالای نوعی ماهی پهن استیک و سپس فصل به طعم و مزه با فلفل سیاه.
کباب نوعی ماهی پهن در 425 درجه فارنهایت حدود 8 تا 9 دقیقه; گوشت باید مات زمانی انجام می شود. اگر مورد نظر فشار بیشتر آب لیمو بالای نوعی ماهی پهن و فورا سرو کنید.
تغذیه
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im