فر کباب بال مرغ
ولع مصرف بال اما تلاش برای جلوگیری از بیش از حد سرخ شده مواد غذایی ؟ نگران نباشید. پوشش این بال در یک چاشنی مخلوط آرد قبل از پخت کمک می کند تا آنها را که ترد بحران که شما را از عمیق سرخ کردن.
خدمت/می سازد:
آماده در:
30-60 دقیقه
3 نظرات
مواد تشکیل دهنده
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
3 پوند بال مرغ, راهنمایی حذف شد
1/3 فنجان آرد
1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز
2 قاشق چای خوری نمک سیر
1 قاشق چای خوری درشت فلفل سیاه و سفید
1 فنجان سس باربیکیو گرم
جهت
از پیش گرم کردن فر به 425 درجه فارنهایت.
قطع بال در مفاصل به تفکیک به دو قطعه است. اضافه کردن کره ذوب شده و به یک کاسه بزرگ همراه با بال. بازی شیر یا خط به کت بال در کره.
ترکیب آرد, فلفل قرمز, سیر, نمک و فلفل را در یک ظرف کم عمق یا کیسه زیپ بالا. اضافه کردن بال و کت در چاشنی مخلوط آرد.
جای بال در کم عمق ظرف پخت. محل تابه ای در فر و پخت در 425 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که از طریق پخته شده و ترد و قهوه ای. به نوبه خود بال یک بار در طول زمان پخت و پز.
خدمت با سس باربیکیو یا دیگر سس فرو بردن.
تغذیه
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de