فر کباب بال مرغ

ولع مصرف بال اما تلاش برای جلوگیری از بیش از حد سرخ شده مواد غذایی ؟ نگران نباشید. پوشش این بال در یک چاشنی

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 30 تیر 1399

ولع مصرف بال اما تلاش برای جلوگیری از بیش از حد سرخ شده مواد غذایی ؟ نگران نباشید. پوشش این بال در یک چاشنی مخلوط آرد قبل از پخت کمک می کند تا آنها را که ترد بحران که شما را از عمیق سرخ کردن.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  30-60 دقیقه

Rating: 5/5

3 نظرات


مواد تشکیل دهنده

2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
3 پوند بال مرغ, راهنمایی حذف شد
1/3 فنجان آرد
1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز
2 قاشق چای خوری نمک سیر
1 قاشق چای خوری درشت فلفل سیاه و سفید
1 فنجان سس باربیکیو گرم

جهت

از پیش گرم کردن فر به 425 درجه فارنهایت.

قطع بال در مفاصل به تفکیک به دو قطعه است. اضافه کردن کره ذوب شده و به یک کاسه بزرگ همراه با بال. بازی شیر یا خط به کت بال در کره.

ترکیب آرد, فلفل قرمز, سیر, نمک و فلفل را در یک ظرف کم عمق یا کیسه زیپ بالا. اضافه کردن بال و کت در چاشنی مخلوط آرد.

جای بال در کم عمق ظرف پخت. محل تابه ای در فر و پخت در 425 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که از طریق پخته شده و ترد و قهوه ای. به نوبه خود بال یک بار در طول زمان پخت و پز.

خدمت با سس باربیکیو یا دیگر سس فرو بردن.



تغذیه

221 کالری, 15 گرم چربی, 7 گرم کربوهیدرات, 15 گرم پروتئین در هر وعده. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب