ما ساده ترین آسیایی به سبک گاو

بحث در مورد تکنیک. این دامن استیک ترشی کبابی و سرعت پرتاب به ترشی کاهش یک شیب دو از mouthwatering آسیایی, ط

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 22 خرداد 1399

بحث در مورد تکنیک. این دامن استیک ترشی کبابی و سرعت پرتاب به ترشی کاهش یک شیب دو از mouthwatering آسیایی, طعم.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  بیش از 5 ساعت


مواد تشکیل دهنده


ترشی

1/2 فنجان سس سویا
1/4 فنجان سرکه برنج
1/3 فنجان خرد شده پیازچه
2 قاشق غذا خوری سیر خرد شده
2 قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق غذا خوری آسیایی روغن کنجد
1 قاشق چای خوری آسیایی سس چیلی

استیک

2 پوند استیک دامن
2 قاشق غذا خوری تست دانه کنجد

جهت

ترکیب تمام مواد لازم برای ترشی. قرار داده و استیک را در یک زیپ قفل کیسه با سرکه و در یخچال به مدت 24 ساعت.

هنگامی که آماده به طبخ قبلا گرم جوجه های گوشتی و کباب کردن استیک در قفسه 2 اینچ از روی حرارت تا کمی سوخته حدود دو تا سه دقیقه.

در ضمن حرارت سرکه در یک قابلمه سهام اجازه می دهد آن را به جوش به مدت دو دقیقه. اجازه دهید استیک ایستادن به مدت پنج دقیقه قبل از برش.

برش یک گام مهم برای این گوشت است. گوشت برش از وسط به نازک نازک و سپس با شیر یا خط با برخی از دوباره گرم شده سرکه و تست کنجد.

خدمت در بستر Bibb کاهو. با برخی از lo mein رشته پرتاب با روغن کنجد و پیازچه.


اضافه شده توسط


تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب