باغ زیتون-سبک صدف شکم پر قارچ
باغ زیتون معروف قارچ شکم پر ساخته شده با صدف, پودرهای سوخاری و پنیر های مختلف و سپس پخته خیس با کره. آماده به معتاد شود.
خدمت/می سازد:
آماده در:
30-60 دقیقه
15 نظرات
مواد تشکیل دهنده
12 قارچ تازه
1 می (6 اونس اندازه) صدف (خشک و خرد)
1/4 فنجان صدف آب برای چاشنی
1 پیاز سبز خرد شده ریز
1/8 قاشق چای خوری نمک سیر
1/2 قاشق چای خوری سیر خرد شده
1 قاشق غذا خوری کره ذوب شده سرد
1 قاشق چای خوری برگ پونه کوهی
1/2 فنجان خرده های نان سبک ایتالیایی
1 تخم مرغ مورد ضرب و شتم
2 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان ریز رنده شده
1 قاشق غذا خوری پیاز رنده شده پنیر رومانو
2 قاشق غذا خوری پیاز رنده شده پنیر موتزارلا
1/4 فنجان پیاز رنده شده, پنیر موزارلا, پنیر برای چاشنی زدن
1/4 فنجان کره ذوب شده برای شکوه
تازه جعفری خرد شده برای چاشنی زدن
جهت
شستن و پاک کردن ناشی از قارچ خشک پت. صرفه جویی ناشی برای یکی دیگر از دستور العمل. در کاسه مخلوط کردن محل صدف و پیاز و سیر و نمک و سیر خرد شده و کره و پونه کوهی. مخلوط را از طریق و به خوبی مخلوط. اضافه کردن ایتالیایی خرده نان و تخم مرغ و صدف و آب مخلوط. هم بزنید پنیر در صدف چاشنی و خوب مخلوط کنید. محل صدف مخلوط داخل قارچ حفره و کمی تپه صدف مخلوط.
شما باید قادر به مسائل بین 8 - 12 قارچ بسته به اندازه از قارچ.
محل قارچ را در کمی روغن ظرف پخت. بریزید و کره را روی قارچ. پوشش و محل در فر قبل گرم کردید بگذارید در 350 درجه فارنهایت حدود 35 - 40 دقیقه است.
حذف پوشش و نم نم تازه رنده شده پنیر موتزارلا در بالا و پاپ در فر فقط تا پنیر ذوب کمی چاشنی زدن با تازه خرد شده جعفری.
اضافه شده توسط
stanleys
تغذیه
لطفا توجه داشته باشید:
این یک نسخه cat دستور العمل ارائه شده به CDKitchen توسط یک شخص ثالث. این دستور یک دستور اصلی مگر اینکه به طور خاص اعلام شده است و تنها از نظر قابل قبول "کلون" به اصلی برای آشپز خانه را به تلاش برای تکراری. لطفا توجه داشته باشید که بسیاری از رستوران های زنجیره ای در سراسر کشور خود متفاوت منوها و مواد تشکیل دهنده منطقه پس از نسخه های ارائه شده ممکن است شبیه به آنچه که شما ممکن است تلاش کرده اند قبل از. همه علائم تجاری اشاره اموال از صاحبان مربوطه می باشند.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de