مک دونالد Chicken McNuggets

چرا سفر به قوس های طلایی که شما می توانید این قطعات را در خانه ؟ این تقلیدی دستور شما کامل قطعات در هر زمان سر

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 7 اردیبهشت 1399

چرا سفر به قوس های طلایی که شما می توانید این قطعات را در خانه ؟ این تقلیدی دستور شما کامل قطعات در هر زمان سرخ شده را فقط حق قهوه ای طلایی است که شما به یاد داشته باشید.

1 تخم مرغ
1 فنجان آب
1 فنجان آرد همه منظوره
2 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری پودر پیاز
1/2 قاشق چای خوری MSG (لهجه)
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/8 قاشق چای خوری پودر سیر
4 سینه مرغ فیله هر برش را به 6-7 نیش اندازه قطعات
روغن نباتی برای سرخ کردن

جای تخم مرغ در یک کاسه کم عمق و ضرب و شتم آن را به خوبی. هم بزنید در آب تا زمانی که مخلوط.

در یک پلاستیک کیسه زیپ بالا ترکیب آرد, نمک, پیاز, پودر خردل فلفل سیاه و پودر سیر. لرزش به مخلوط مواد تشکیل دهنده.

جای سینه مرغ را روی یک تخته برش و پوند به یک و حتی ضخامت (در حدود 1/4 اینچ ضخامت) با گوشت پتک. برش مرغ به نیش می زنند به اندازه قطعات و تر و تمیز کردن بیش از حد پوست یا چربی است.

اضافه کردن تکه های مرغ را به مخلوط آرد و تکان خوبی به کت و سپس لرزش بیش از حد آرد. حذف مرغ به یک حوله کاغذی.

زمانی که همه قطعات مرغ پوشش داده شده در آرد به صورت جداگانه شیب آنها را در مخلوط تخم مرغ را به کت و سپس اجازه دهید تخم مرغ بیش از حد چکه کردن آنها. محل آنها را در کیسه آرد. تکرار با باقی مانده قطعه مرغ.

لرزش کیسه به خوبی به کت مرغ و سپس محل کیسه - مرغ و آرد موجود در فریزر به مدت یک ساعت. محل مخلوط تخم مرغ در یخچال, تحت پوشش, در حالی که مرغ سرد.

بعد مرغ را سرد تکرار تخم مرغ/آرد فرایند دوباره به کت دو آنها.

در ضمن روغن را در یک کتری یا سرخ کن به 375 درجه F. زمانی که مرغ آماده اضافه کردن McNuggets به نفت در دسته های کوچک (آیا جمعیت قطعات) و سرخ کنید تا قهوه ای و ترد.

حذف McNuggets از نفت و تخلیه قهوه ای در کیسه های کاغذی (نه با استفاده از حوله کاغذی و یا آنها را به آنها را خیس). تکرار با باقی مانده مرغ قطعه اجازه دادن به نفت بازگشت به درجه حرارت بین دسته در صورت لزوم.

خدمت McNuggets با عسل و خردل, سس باربیکیو, انزال, buffalo گرم خردل یا سس فرو بردن.e.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن