Lemony pasta is a welcome alternative to heavy, tomato sauce-laden noodles. The trifecta of basil, lemon juice, and parmesan makes a light yet flavorful dish.
serves/makes:
ready in:
under 30 minutes
3 reviews
ingredients
1/2 pound linguine pasta
2 teaspoons butter
1 teaspoon fresh lemon juice
2 teaspoons chopped fresh basil leaves
3/4 teaspoon garlic salt
1 teaspoon dried Italian seasoning
1/4 teaspoon ground black pepper
1/4 cup grated Parmesan cheese
directions
Cook the linguine in a large pan of boiling water until al dente as directed on the package. Drain the pasta well and return it to the pan.
Add the butter, lemon juice, basil, garlic salt, Italian seasoning, and black pepper to the pasta and toss well.
Place the pasta in individual serving bowls and sprinkle each serving with grated Parmesan. Serve immediately.
nutrition
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- بهترین سایت های آموزش تعمیرات موبایل
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- Laptops with the best battery life: Top choices for remote workers and students
- مراقبت از لوازم تقویتی خودرو نوربرت پرفورمنس
- 7 بهترین چیزها درباره برج خنک کننده
- نحوه آموزش مواد شیمیایی
- معرفی بهترین سایت سئو خارجی و لینک بیلدینگ
- آنچه Everybody Must درباره مواد شیمیایی
- کربن فعال شده گرانول | تصفیه هوا