بانوی پرنده جانسون معروف کیک لیمو
کلید به این خوش مزه لیمو کیک ؟ مزه و آب در کیک و شکر و تخم مرغ برای دوز دو برابر از مرکبات. گزینه خوبی برای کسانی که نمی معمولا برای سنگین تر دسر.
خدمت/می سازد:
آماده در:
1-2 ساعت
6 نظرات
مواد تشکیل دهنده
3/4 فنجان کره یا مارگارین (در دمای اتاق)
1 1/4 فنجان شکر دانه ریز
8 زرده تخم مرغ
2 1/2 فنجان آرد کیک
3 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
3/4 فنجان شیر
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو
1 قاشق چای خوری آب لیمو
لیمو شکر و تخم مرغ
2 فنجان شیرینی پزی' شکر
1/4 فنجان کره یا مارگارین (در دمای اتاق)
1 لیمو پوست رنده شده تنها
1 لیمو juiced
2 قاشق چای خوری خامه (یا بیشتر تا زمانی که پخش كردن قوام)
زرد رنگ آمیزی مواد غذایی در صورت دلخواه
جهت
کرم کره و شکر تا کرکی. در یک کاسه جداگانه, ضرب و شتم تخم مرغ زرده تا نور و لیمو-رنگی; ترکیب به آبش مخلوط. غربال کردن با هم آرد و بکینگ پودر و نمک; resift 3 بار. اضافه کردن sifted از مواد تشکیل دهنده به آبش مخلوط در سوم متناوب با شیر است. ضرب و شتم خمیر به طور کامل پس از هر یک علاوه بر.
اضافه کردن عصاره وانیل, پوست لیمو و آب لیمو; ضرب و شتم 2 دقیقه. پخت در روغن 10-inch Bundt pan در فر قبل گرم کردید بگذارید در 325 درجه فارنهایت به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که کیک تستر قرار داده شده در مرکز بیرون می آید پاک است. شما همچنین می توانید می توانید با استفاده از سه 9 اینچ دور کیک تابه و پخت در 350 درجه فارنهایت به مدت 25 دقیقه. دو رویه خامهای کیک یا شیرینی دستور غذا را برای یک کیک لایه.
لیمو شکر و تخم مرغ: ترکیب مواد تشکیل دهنده و ضرب و شتم اضافه کردن کرم تا به قوام مورد نظر.
اضافه شده توسط
انجمنها
تغذیه
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im