کونگ پی ای مرغ
1 پوند بدون استخوان بدون پوست سینه مرغ
1 سفیده تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
1 داش فلفل سفید
8 متوسط فلفل تایلندی (خشک شده)
1 بزرگ فلفل سبز برش را به نوار
1 بزرگ فلفل قرمز برش را به نوار
1 پیاز متوسط برش را به قطعات اندازه نیش
1 می توانید قطعه قطعه شاه بلوط آب تخلیه
سس
4 قاشق غذاخوری سس سویا
2 قاشق غذا خوری خشک شری
2 قاشق غذا خوری سرکه برنج
2 قاشق غذا خوری شکر
2 قاشق چای خوری روغن کنجد
3 قاشق غذا خوری سس hoisin
3 قاشق غذا خوری سس صدف
1 قاشق غذا خوری روغن بادام زمینی (یا به عنوان مورد نیاز)
1/2 فنجان خشک بوداده بدون نمک بادام زمینی
برش مرغ به اندازه نیش قطعات.
با هم مخلوط سفیده تخم مرغ نشاسته ذرت سفید فلفل و سویا سس را در یک کاسه شیشه ای. اضافه کردن مرغ, پوشش هست. پوشش و در یخچال به مدت 30 دقیقه.
در یک کاسه جداگانه و یا بشقاب ترکیب فلفل سبز, پیاز, خشک شاه بلوط آب و کرفس. را کنار بگذارند.
با هم مخلوط مواد لازم سس و خود را کنار بگذارند.
در wok یا ماهی تابه بزرگ حرارت 1 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی بیش از متوسط حرارت بالا.
هم بزنید سرخ تایلندی فلفل تا به آرامی browned. اضافه کردن مرغ و طبخ و سرخ کردن هم بزنید تا مرغ تقریبا پخته شده را از طریق.
اضافه کردن سبزیجات-هم بزنید سرخ برای چند دقیقه. اضافه کردن مواد لازم سس و گرما برای چند دقیقه به ترکیب طعم. نم نم بادام زمینی ،
خدمت با برنج. (من همیشه صبر کنید تا من آن را قرار داده و مخلوط مرغ بیش از برنج قبل از آبپاش بادام زمینی بیش از.) همچنین تایلندی فلفل می تواند کاهش با توجه به طعم و مزه.
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im