ایتالیایی, کوفته در سس گوجه فرنگی با شراب قرمز
سس
3/4 فنجان پیاز خرد شده
2 حبه سیر ،
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1/3 فنجان جعفری خرد کرده
1 قاشق چای خوری ریحان خشک هم پاشیده
28 اونس گوجه فرنگی خرد شده
6 اونس رب گوجه فرنگی
1/2 فنجان مرغ سهام
1/4 فنجان شراب قرمز خشک
2 قاشق غذا خوری شکر
2 قاشق غذا خوری پنیر رومانو تازه, تازه رنده شده
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی هم پاشیده
شامی کباب
2 برش نان خیس
1 پوند زمین چاک
2 تخم مرغ بزرگ به آرامی ضرب و شتم
1/2 فنجان پنیر رومانو تازه, تازه رنده شده
1 حبه سیر خرد کرده
3 قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
1/2 قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه و سفید
1/4 فنجان روغن زیتون
برای سس: در یک ماهی تابه سنگین طبخ پیاز و سیر را در روغن با حرارت کم تکان دهنده برای 2 دقیقه. اضافه کردن جعفری و ریحان و گوجه فرنگی, رب گوجه فرنگی سهام شراب شکر این رومانو نمک و پونه و بجوش و خروش آمدن سس, گاه تکان دهنده برای 30 دقیقه.
برای کوفته: در یک کاسه ترکیب نان فشرده به چاک, تخم مرغ رومانو, جعفری, سیر, پونه کوهی نمک و فلفل و فرم مخلوط به کوفته.
در یک دیگچه بزرگ قهوه ای کوفته در روغن و در حرارت بالا تبدیل آنها اغلب. انتقال کوفته به سس با یک قاشق چاک دار و بجوش و خروش آمدن مخلوط, گاه تکان دهنده برای 30 دقیقه.
طبخ یادداشت
ظرف را بهبود می بخشد در عطر و طعم آن است که اگر سرد و سرد تحت پوشش یک شبه و یا تا 2 روز.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de