چگونه به سازمان دیده بان o’reilly Auto Parts 500 مسابقه نسکار زندگی امروز بدون کابل – CNET


gopro-nascar

نسکار بازگشت به آهنگ در ماه مه پس از تعلیق آن فصل در ماه مارس به عنوان coronavirus گسترش یافته است. کوین Hoffman دارای 88-نقطه سرب بیش از Brad Keselowski در جام, جدول رده بندی سری با رایان Blaney, تعقیب الیوت و جوی afton wagner گرد کردن به بالا پنج.

در اینجا چیزی است که شما نیاز به دانستن به تماشای racin’ و rubbin’ امروز از تگزاس موتور جاده سریع السیر.

چگونه به سازمان دیده بان نسکار بدون کابل

نسکار تجدید سازمان آن مسابقه برنامه برای بقیه فصل. شما می توانید مشاهده کامل نسکار برنامه اینجا. این مسابقات برنامه ریزی شده از طریق پایان نسکار فصل به طور منظم:

  • جولای 19: تگزاس موتور جاده سریع السیر در 3 p. m. و همکاران (12 p. m. PT) در NBCSN
  • جولای 23: کانزاس جاده سریع السیر در 7:30 p. m. ET (4:30 p. m. PT) در NBCSN
  • Aug. 2: New Hampshire موتور جاده سریع السیر در 3 p. m. و همکاران (12 p. m. PT) در NBCSN
  • Aug. 8: میشیگان بین المللی جاده سریع السیر در 4 p. m. ET (1 p. m. PT) در NBCSN
  • Aug. 9: میشیگان بین المللی جاده سریع السیر در 4:30 p. m. ET (1:30 p. m. PT) در NBCSN
  • Aug. 16: Daytona International Speedway جاده البته در در 3 p. m. و همکاران (12 p. m. PT) در NBC
  • Aug. 22: داور بین المللی جاده سریع السیر در 4 p. m. ET (1 p. m. PT) در NBCSN
  • Aug. 23: داور بین المللی جاده سریع السیر در 4 p. m. ET (1 p. m. PT) در NBCSN
  • Aug. 29: Daytona International Speedway در ساعت 7:30 p. m. ET (4:30 p. m. PT) در NBC

این آخر هفته جام سری سر به فورت ورث تگزاس برای o’reilly Auto Parts 500. این مسابقه در جریان است در 3 p. m. و همکاران (12 p. m. PT) در NBCSN.

اگر شما لازم نیست که یک کابل یا ماهواره ای تلویزیون اشتراک شما می توانید به تماشای این مسابقه با یکی از برنامه های زنده تلویزیونی خدمات زیر. بقیه نسکار فصل خواهد شد و در NBC و NBCSN. خبر خوب برای طرفداران مسابقه است که هر دو کانال در دسترس هستند در هر جریان خدمات. گرفتن این است که هر سرویس حمل هر شبکه محلیپس از بررسی هر یک با استفاده از لینک های زیر به مطمئن شوید که آن را حمل NBC در منطقه شما.

اگر شما زندگی می کنند در یک منطقه با پذیرایی خوب شما می توانید به تماشای مسابقات پخش NBC به صورت رایگان بر روی بیش از حد هوا پخش کانال های فقط با اتصال مناسب (زیر 30 دلار) آنتن به تقریبا هر تلویزیون.

بیشتر بخوانید: یوتیوب تلویزیون پیاده خود را به قیمت $65. زنجیر تلویزیون و Hulu بهترین جایگزین

زنجیر تلویزیون $30-یک ماه آبی طرح شامل NBC و NBCSN. آدرس خود را وارد کنید برای دیدن اینجا است که کانال های محلی در دسترس هستند که در آن شما زندگی می کنند. ما به عنوان خوانده شده زنجیر تلویزیون را نقد کنید.

همه از زنده تلویزیون جریان خدمات فوق پیشنهاد محاکمه آزاد اجازه می دهد تا شما را به لغو در هر زمان و نیاز به یک جامد اتصال به اینترنت. برای اطلاعات بیشتر ؟ ما را بررسی کنید عظیم جریان, خدمات راهنمای.

ادامه مطلب: بهترین مسابقه چرخ و پدال برای iRacing و بودجه شما

در حال حاضر در حال پخش: سازمان دیده بان این: دیدن یک, کنید timelapse از Fox Sports NASCAR آشیانه شلیک…


2:48

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net