گینس کباب گوشت گاو

1 متوسط پیاز سفید خرد شده1 متوسط پیاز قرمز خرد شده3 پوند بدون استخوان کباب چاک1 1/2 قاشق چای خوری نمک کوشر3/4

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 19 خرداد 1399

1 متوسط پیاز سفید خرد شده
1 متوسط پیاز قرمز خرد شده
3 پوند بدون استخوان کباب چاک
1 1/2 قاشق چای خوری نمک کوشر
3/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه زمین
3 قاشق چای خوری سیر خرد شده
1 فنجان سس گوجه فرنگی
1/4 فنجان سس ووسترشر
2 قاشق غذا خوری سرکه
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
1 قاشق چای خوری ریحان خشک
2 فنجان آبجو گینس
1/2 فنجان آب سرد
3 قاشق غذا خوری آرد ذرت

3 tb آرد ذرت

از پیش گرم کردن فر به 325 درجه فارنهایت.

جای پیاز در پایین اجاق هلندی یا دیگر فر-اثبات ظرف را با یک پوشش. جای چاک کباب در بالای پیاز. نم نم کباب, با نمک, فلفل و سیر خرد شده.

در یک کاسه ماهوت پاک کن زدن با هم سس گوجه فرنگی و سرکه و سس Worcestershire, سس پونه و ریحان. در حالی که به آرامی, تکان دهنده, اضافه کردن رکوردهای گینس. پور مخلوط را به طور مساوی بر چاک کباب.

پوشش گلدان و در فر. اجازه دهید طبخ در 325 درجه فارنهایت به مدت 2 1/2 ساعت یا تا زمانی که گوشت مناقصه است و در حال سقوط از هم جدا.

حذف تابه را از فر و انتقال کباب به یک بشقاب و یا هیئت مدیره برش.

اجازه دهید مایع در اجاق هلندی سرد و سپس انتقال آن و پیاز را به مخلوط کن. پوره تا تقریبا صاف است. بازگشت مخلوط به اجاق هلندی.

ترکیب آب سرد و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک. هم بزنید و به مایع در اجاق هلندی. محل تابه روی حرارت متوسط و طبخ تکان دهنده به طور مداوم تا زمانی که سس غلیظ حدود 10 دقیقه است.

پاره گوشت گاو و بازگشت به تابه. خدمت در نان با هر گونه مورد نظر پر کردن. یا بریدن گوشت و خدمت drizzled با سس.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.nettny.im
آخرین مطالب