1 می (10.5 اونس اندازه) سوپ قارچ طلایی
1 قاشق غذا خوری خردل آماده
2 قاشق چای خوری سس ووسترشر
1/2 فنجان آب
1 1/2 پوند گوشت چرخ کرده
1 تخم مرغ مورد ضرب و شتم کمی
1/4 فنجان خوب خشک کردن پودرهای سوخاری
1/4 فنجان پیاز ریز خرد شده
1/2 قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه برای طعم و مزه
2 قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده

در یک کاسه هم بزنید با هم سوپ قارچ, خردل, سس ووسترشر و آب. را کنار بگذارند.

در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و پودرهای سوخاری و پیاز و نمک و فلفل. اضافه کردن 1/4 فنجان سوپ مخلوط را به گوشت. خوب مخلوط کنید سپس شکل را به اندازه بتس.

گرما یک دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا. اضافه کردن بتس به کتری در یک لایه. طبخ تبدیل به عنوان مورد نیاز تا سرخ در هر دو طرف. تخلیه کردن هر گونه بیش از حد گریس.

اضافه کردن سوپ مخلوط را به کتری و نم نم با جعفری. پوشش کتری و طبخ را روی حرارت کم به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که گوشت پخته شده است را از طریق. هم بزنید به عنوان مورد نیاز است.

خدمت salisbury استیک و استفاده نا مشروع با پوره سیب زمینی یا برنج.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im