Gnocchi آلفردو غذای مرکب از گوشت وارد

این خامه قشنگ آلفردو gnocchi با ژامبون و قارچ و کلم بروکلی را به شما تجدید نظر کند همه چیز شما فکر می کنید

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 22 خرداد 1399

این خامه قشنگ آلفردو gnocchi با ژامبون و قارچ و کلم بروکلی را به شما تجدید نظر کند همه چیز شما فکر می کنید یک غذای مرکب از گوشت وارد می شود.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  30-60 دقیقه

Rating: 5/5

2 نظرات


مواد تشکیل دهنده

1 بسته (16 اونس اندازه) سیب زمینی gnocchi
1/4 فنجان کره
1 حبه سیر خرد کرده
1 فنجان خامه شلاق
1 1/2 فنجان خرد شده تازه پنیر رومانو
1/4 پوند ژامبون پخته شده درشت خرد شده
1 بسته (10 اونس اندازه) کلم بروکلی منجمد در سس پنیر آب
2 شیشه (4.5 اونس اندازه) قارچ ورقه خشک
1/2 فنجان پنیر پارمسان خرده نان

جهت

حرارت فر را به 400 درجه فارنهایت.

طبخ gnocchi به عنوان کارگردان در بسته حذف نمک.

در ضمن ذوب کره را در کتری نچسب بزرگ را روی حرارت متوسط. اضافه کردن سیر; طبخ و 3 دقیقه هم بزنید. اضافه کردن کرم; خوب مخلوط کنید. به تدریج با اضافه کردن 1 فنجان پنیر تکان دهنده بعد از هر علاوه بر این تا زمانی که ذوب شده است.

اضافه کردن ژامبون و کلم بروکلی با سس قارچ و پخته gnocchi; خوب مخلوط کنید. قاشق را به ungreased 9 اینچ مربع (1 1/2 لیتر) شیشه ای ظرف پخت.

در کاسه کوچک ترکیب خرده نان باقی مانده و 1/2 فنجان پنیر; خوب مخلوط کنید. ترشح بیش از غذای مرکب از گوشت وارد.

پخت در دمای 400 درجه F. برای 30 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی است. سرد 5 دقیقه قبل از سرو.


اضافه شده توسط


تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب