مرغ عمومی Tso را با فلفل و Bok Choy

اگر شما می توانید انتخاب کنید یک ابرقدرت نمی تواند این توانایی را به چینی, takeout در خانه ؟ اگر آن را عمومی Tso یک شروع عالی است. زنجبیل و فلفل و رب و hoisin سس به مرغ های عمیق طعم در حالی که bok choy و فلفل ارائه یک ترد مکمل.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  کمتر از 30 دقیقه


مواد تشکیل دهنده

1 1/2 پوند مرغ بدون استخوان برش در 3/4 اینچ مکعب
1 تخم مرغ
1 فنجان آرد
روغن برای سرخ کردن
3/4 فنجان آب
3 قاشق غذا خوری سس سویا
3 قاشق غذا خوری آرد ذرت
2 قاشق غذا خوری سرکه سفید
3 قاشق غذا خوری mirin شیرین شراب برنج
3 قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق چای خوری سس hoisin
2 قاشق غذا خوری رب فلفل قرمز با سیر
10 فلفل سیاه و سفید
1 قاشق غذا خوری روغن گیاهی برای سرخ کردن هم بزنید
2 حبه سیر ،
1 قاشق چای خوری ریشه زنجبیل تازه خرد
5 ساقه bok choy قطعه قطعه در برابر دانه
1 فلفل سبز, کشت و برش را به نوار کوتاه
1 فلفل قرمز کشت و برش را به نوار کوتاه

جهت

ضرب و شتم تخم مرغ را در یک کاسه کوچک قرار داده و آرد را در یک کاسه جدا شود. شیب مرغ در تخم مرغ و سپس به آرد و در روغن سرخ کنید تا قهوه ای روشن. را کنار بگذارند.

در یک کاسه ترکیب آب و سس سویا و آرد ذرت و سرکه و شراب و شکر و hoisin فلفل و رب و فلفل. توجه داشته باشید: اگر شما تمایل به saucier GTC افزایش مواد لازم سس به نصف.

گرما قاشق غذاخوری. نفت در wok یا دیگچه بزرگ و اضافه کردن سیر و زنجبیل. هم بزنید سرخ برای چند لحظه و اضافه کردن bok choy و فلفل.

هم بزنید سرخ تنها یک دقیقه undercooking سبزیجات.

اضافه کردن سس و هم بزنید تا غلیظ و سپس اضافه کردن مرغ به گرما از طریق و کت. خدمت و یا با برنج در سمت.


اضافه شده توسط


تغذیه

470 کالری, 8 گرم چربی, 49 گرم کربوهیدرات, 47 گرم پروتئین در هر وعده.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de