فرانسوی, ماهی سرخ شده
خدمت/می سازد:
آماده در:
کمتر از 30 دقیقه
مواد تشکیل دهنده
نفت
1/2 فنجان آرد ذرت زرد
1/2 فنجان آرد
1 قاشق غذا خوری نمک
2 پوند ماهی فیله برش در قطعات خدمت در صورت نیاز
جهت
روغن را در یک تابه عمیق و یا اجاق هلندی به 380 درجه F.
ترکیب آرد ذرت و آرد و نمک را در یک ظرف کم عمق است.
شیب فیله ماهی را در آب سرد اجازه هر گونه بیش از حد چکه کردن. سپس کاوشگر ماهی در آرد ذرت مخلوط تا زمانی که به طور کامل پوشش داده و در همه طرف.
اضافه کردن ماهی به روغن داغ, در, دسته, و طبخ برای 5-7 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و پخته شده از طریق. حذف از نفت و اجازه تخلیه بر روی کاغذ toweling.
خدمت گرم با قاچ لیمو و سس تارتار, در صورت دلخواه.
تغذیه
تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de