خامه سیب زمینی تنوری

3 قاشق غذا خوری کره یا مارگارین1 پیاز متوسط ریز خرد شده3 قاشق غذا خوری آرد1 قاشق چای خوری نمک1/4 قاشق چای خوری

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 11 اردیبهشت 1399

3 قاشق غذا خوری کره یا مارگارین
1 پیاز متوسط ریز خرد شده
3 قاشق غذا خوری آرد
1 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 1/2 فنجان شیر
6 سیب زمینی متوسط پوست کنده و نازک ورقه شده
1 قاشق غذا خوری کره یا مارگارین برش در قطعات کوچک

از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه F. گریس 2 1/2 لیتر ظرف پخت.

ذوب کره را در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط. اضافه کردن پیاز و آشپزی, تکان دهنده اغلب تا زمانی که پیاز نرم است.

هم بزنید و در آرد و نمک و فلفل. خوب مخلوط کنید. در حالی که تکان دهنده به آرامی هم بزنید و در شیر است. آن را به سس برای قوی بجوش و خروش آمدن و اجازه دهید طبخ تکان دهنده به طور مداوم تا زمانی که غلیظ (در حدود 6-8 دقیقه).

حذف پان از گرما.

لایه سوم از سیب زمینی در پایین آماده ظرف پخت. به طور مساوی بریزید و یک سوم از سس خامه بیش از سیب زمینی. تکرار لایه ها با پایان دادن به سس.

به طور مساوی نقطه بالای سیب زمینی با کره.

پوشش پخت ظرف را با فویل. قرار دادن ظرف در فر و پخت در 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه. حذف فویل و ادامه پخت برای یکی دیگر از 60 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها مناقصه و سس شامپانی.

حذف از اجاق بگذارید به مدت 5 دقیقه و سپس خدمت گرم است.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب