خامه ماهی قزل آلا غذای مرکب از گوشت وارد
اضافه کردن غذاهای دریایی گزینه به شما غذای مرکب از گوشت وارد آرسنال. ماهی قزل آلا و سبزیجات و نودل گرد هم می آیند تحت melty پنیر چدار چرا که چه بهتر نیست با پنیر ؟ شیر تبخیر باعث می شود این نوعی غذای اضافی خامه.
خدمت/می سازد:
آماده در:
30-60 دقیقه
4 نظرات
مواد تشکیل دهنده
1 می (15.5 اونس اندازه) ماهی قزل آلا
3 قاشق غذا خوری کره
2 قاشق غذا خوری آرد
1/2 قاشق چای خوری خردل خشک
1 می (13 اونس اندازه) evaporated milk
1 بسته (10 اونس اندازه) مخلوط سبزیجات
3 فنجان گسترده ای رشته فرنگی پخته شده
1 1/2 فنجان پنیر چدار خرد شده
جهت
تخلیه ماهی قزل آلا. شکستن به تکه های.
ذوب کره را در ماهی تابه; هم بزنید و در آرد و خردل خشک. به تدریج هم بزنید و در شیر تبخیر. طبخ و هم بزنید و روی حرارت متوسط تا زمانی که کمی ضخیم است.
هم بزنید در سبزیجات پخته شده رشته فرنگی و 1 فنجان پنیر. به آرامی در برابر ماهی قزل آلا. پور به روغن 2 لیتر ظرف پخت.
پخت تحت پوشش در 350 درجه فارنهایت به مدت 25 دقیقه. نم نم با باقی مانده پنیر. پخت, کشف 5 دقیقه.
اضافه شده توسط
ilovetocook23
تغذیه
تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im