کلاسیک, Beef Stroganoff
این برجسته و آسان به دنبال دستور العمل شما خواهد بود رفتن به کلاسیک beef stroganoff. راسته استیک, قارچ و پیاز را به یک خوش طعم خامه ترش و سس است که در صدر گرم تخم مرغ رشته فرنگی.
خدمت/می سازد:
آماده در:
30-60 دقیقه
6 نظرات
مواد تشکیل دهنده
1 1/2 پوند گوشت استیک گوشت راسته
8 اونس قارچ تازه, قطعه قطعه
2 پیاز متوسط نازک
1 حبه سیر ریز خرد شده
1/4 فنجان کره
1 1/2 فنجان آبگوشت گوشت گاو
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری سس ووسترشر
1/4 فنجان آرد همه منظوره
1 1/2 فنجان خامه ترش
3 فنجان داغ پخته شده تخم مرغ رشته فرنگی
جهت
تکه گوشت گاو به 1 اینچ و خود را کنار بگذارند.
گرم کره را در یک دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط. اضافه کردن قارچ و پیاز و سیر و طبخ تکان دهنده به عنوان مورد نیاز تا زمانی که پیاز نرم شود. پاک کردن سبزیجات از کتری با یک قاشق چاک دار و را کنار بگذارند.
اضافه کردن گوشت به کره در کتری و طبخ تکان دهنده به طور مداوم تا زمانی که قهوه ای در همه طرف.
هم بزنید یک فنجان سوپ را در کتری را همراه با نمک و سس ووسترشر. به جوش آورد و سپس کاهش گرما و بجوش و خروش آمدن به مدت 15 دقیقه بپزید.
ترکیب مایع باقی مانده را با آرد, دستگاه های همزن مخلوط تا صاف. هم بزنید به این مخلوط گوشت را در دیگچه و خوب مخلوط کنید. اضافه کردن سبزیجات پخته به کتری و آن را به جوش تکان دهنده به طور مداوم به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ.
کاهش حرارت را کم کنید. هم بزنید در خامه ترش و طبخ تا زمانی که فقط از طریق گرم. اجازه ندهید که آن را بجوشانید و یا خامه ترش را بستن.
خدمت beef stroganoff بیش از پخته شده رشته فرنگی.
تغذیه
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im