دارچین خرده کیک

دارچین خرده کیک = دارچین و شیرینی کیک! ماست کمک می کند تا نگه داشتن کیک مرطوب در این دستور العمل و آثار زیبایی

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 31 تیر 1399

دارچین خرده کیک = دارچین و شیرینی کیک! ماست کمک می کند تا نگه داشتن کیک مرطوب در این دستور العمل و آثار زیبایی به تعریف ترد, دارچین, پوسته. نگه داشتن یک لیوان شیر در آماده!


کیک

2 1/2 فنجان آرد همه منظوره
3/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری نمک
12 قاشق غذا خوری کره نرم شده
1 1/2 فنجان شکر دانه ریز
2 تخم مرغ بزرگ به آرامی ضرب و شتم
1 1/4 فنجان ماست ساده
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

خرده شکوه

2 فنجان آرد همه منظوره
1 فنجان بصورتی پایدار و محکم بسته بندی شده شکر قهوه ای
1/2 فنجان شکر دانه ریز
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 1/2 قاشق غذا خوری دارچین
3/4 فنجان کره را برش را به قطعات کوچک

از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه F. گریس 9x13 ظرف پخت.

در یک کاسه با هم الک کردن آرد, بکینگ پودر, جوش شیرین و نمک.

جای این کره را در یک کاسه مخلوط کردن. مخلوط را با همزن برقی با سرعت متوسط تا زمانی که نور و کرکی. شکر را اضافه کنید و ضرب و شتم تا زمانی که کاملا مخلوط شده است. با میکسر در حال اجرا اضافه کردن تخم مرغ ها را در یک زمان تراشیدن کردن دو طرف به عنوان مورد نیاز است. ضرب و شتم تا زمانی که به طور کامل گنجانیده شده است.

اضافه کردن ماست و وانیل و مخلوط به طور کامل. با میکسر در حال اجرا اضافه کردن مخلوط آرد در دسته های کوچک, ضرب و شتم تا زمانی که فقط ترکیب و هیچ توده باقی می ماند.

بریزید و خمیر را به ظرف پخت روغن.

در کاسه دیگر, ترکیب آرد, شکر قهوه ای, شکر دانه ریز, نمک, دارچین و کره. مخلوط مخلوط با یک شیرینی برش تا زمانی که قوام درشت خرده.

به طور مساوی نم نم کل خرده شکوه مخلوط را روی خمیر کیک.

محل پخت غذا در فر در مرکز رک و پخت در 350 درجه فارنهایت به مدت 50 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان بیرون می آید پاک در هنگام درج شده در وسط کیک.

حذف تابه را از فر خارج و اجازه دهید سرد در یک قفسه برای 20 دقیقه قبل از سرو. این کیک را می توان به عنوان است و یا با پودر شکر لعاب مقداری بیش از آن را.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.net
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن