Enchiladas مرغ با Pasilla شیلی سس

Pasilla اسپانیایی است برای "کمی کشمش" و این فلفل به نام تا به دلیل خفیف جویدنی شیرینی. اگر شما نمی توانید پیدا کنید pasilla فلفل استفاده ancho چیلس (خشک poblanos).


Pasilla شیلی Enchilada Sauce

3 قاشق غذا خوری روغن نباتی
1/2 پیاز بزرگ
2 حبه سیر
4 خشک pasilla چیلس
1 قاشق چای خوری دانه زیره سبز
1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
3 متوسط گوجه فرنگی رسیده
1 می (6 اونس اندازه) رب گوجه فرنگی
1 فنجان سهام مرغ (یا آب)
1 فنجان آب
1/2 قاشق چای خوری نمک کوشر

مرغ Enchiladas

12 چیپس ذرت
2 فنجان خرد شده و پخته شده مرغ
6 اونس پنیر چدار خرد شده
گشنیز برای چاشنی زدن

Enchilada سس: روغن را در ماهی تابه سرخ بزرگ بیش از متوسط حرارت بالا. تقریبا ریز ریز کردن پیاز و سیر است. اضافه کردن پیاز و سیر را به تابه داغ. کوک برای حدود 4 دقیقه تکان دهنده اغلب برای جلوگیری از سوختن.

در حالی که پیاز پخت و پز, حذف ساقه ها و دانه ها از چیلس. پارگی و یا قطع هر شیلی به قطعات بزرگ. اضافه کردن شیلی قطعات به سرخ کردن پان اجازه می دهد دو طرف به توست و تاول. اضافه کردن زیره و پونه کوهی و نان تست برای حدود 30 ثانیه تا معطر. برش گوجه فرنگی در محله و به تابه اضافه کنید. کاهش گرما در حد متوسط. اجازه دهید مواد بجوش و خروش آمدن برای 5-10 دقیقه تا زمانی که گوجه فرنگی سقوط.

در ضمن ماهوت پاک کن زدن رب گوجه فرنگی با آب مرغ و سهام. اضافه کردن گوجه فرنگی مخلوط تابه. آن را مخلوط به جوش و سپس کاهش به بجوش و خروش آمدن. اجازه دهید بجوش و خروش آمدن 10 دقیقه به ازدواج با طعم.

انتقال محتویات تابه را به مخلوط کن. مخلوط تا صاف. بازگشت به تابه افزوده و هم بزنید تا نمک را به طعم و مزه. نگه داشتن سس گرم اگر ساخت enchiladas بلافاصله. همچنین می توان تا یک هفته در پیشبرد و ذخیره در یخچال و فریزر.

Enchiladas: پیش گرم کردن فر را به 400 درجه فارنهایت.

ملاقه در مورد به اندازه کافی enchilada sauce به 9x13 ظرف پخت برای ایجاد یک لایه نازک در سراسر پایین.

پیش گرم کردن کوچک و خشک کتری را روی حرارت متوسط. کار یکی ترتیلا در یک زمان با قلم مو مقدار کمی آب بر روی هر دو طرف از یک نان ذرت مکزیکی. جای نان ذرت مکزیکی در تابه داغ به مدت 15-20 ثانیه در هر طرف. حذف از تابه. (نکته: شروع گرمایش دوم نان ذرت مکزیکی در حالی که شما در حال پر کردن برای اولین بار.) با قلم مو یک قاشق از سس و enchilada در سراسر نان ذرت مکزیکی.

پر کردن نان ذرت مکزیکی با چند قاشق غذاخوری مرغ و کمی از پنیر. رول را به یک سیگار. جایی در انتهای ظرف پخت. تکرار این روند تا زمانی که مرغ استفاده می شود در تابه پر از محکم بسته بندی شده enchiladas. قاشق enchilada sauce بیش از این پر چیپس گسترش به طور مساوی. بالا با باقی مانده پنیر خرد شده.

پوشش ظرف را با فویل آلومینیوم. در فر و پخت به مدت 30 دقیقه. حذف فویل برای 10 دقیقه است.

خدمت در حالی که گرم است.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im