سینه مرغ با ادویه عسل لعاب نارنجی

این پان خشکیده دستور العمل است که کمی سالم تر از کلاسیک سرخ شده مرغ نارنجی, اما به لطف لعاب شیرین با عسل و

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 9 تیر 1399

این پان خشکیده دستور العمل است که کمی سالم تر از کلاسیک سرخ شده مرغ نارنجی, اما به لطف لعاب شیرین با عسل و پرتقال و تکه های فلفل قرمز آن را فقط به عنوان خوشمزه است.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  کمتر از 30 دقیقه

Rating: 5/5

10 نظرات


مواد تشکیل دهنده

1/4 فنجان عسل
2 قاشق غذا خوری یخ زده کنسانتره آب پرتقال
1 قاشق چای خوری رنده شده پرتقال
1 حبه سیر خرد کرده
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز خرد شده
4 بدون استخوان بدون پوست سینه مرغ نیمه
1 قاشق غذا خوری مارگارین
1/2 قاشق چای خوری روغن نباتی

جهت

در کاسه کوچک ترکیب عسل با آب میوه کنسانتره پرتقال و سیر و نمک و فلفل قرمز پرک. شستشو مرغ را با آب سرد و خشک پت.

فصل آرامی را با نمک. در غیر چوب کتری حرارت مارگارین و روغن روی حرارت متوسط به بالا. اضافه کردن مرغ و طبخ حدود 4 دقیقه تا زمانی که خشکیده.

به نوبه خود, مرغ, طبخ یکی دیگر از 4 دقیقه تا زمانی که فقط از طریق پخته شده. پور عسل مخلوط بیش مرغ و طبخ تبدیل مرغ به کت به عنوان سس شروع به ضخیم شدن حدود 2 دقیقه. خدمت سینه مرغ با عسل و پرتقال لعاب, کون گشاد بیش از بالا.


اضافه شده توسط


تغذیه

240 کالری, 5 گرم چربی, 21 گرم کربوهیدرات, 28 گرم پروتئین در هر وعده.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب