مرغ و سیب زمینی خورش

این است آسان و دلچسب غذای مرکب از گوشت وارد. به عنوان یک صرفه جویی کننده در وقت شما می توانید با استفاده از

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 5 اردیبهشت 1399

این است آسان و دلچسب غذای مرکب از گوشت وارد. به عنوان یک صرفه جویی کننده در وقت شما می توانید با استفاده از منجمد خرد شده یا نبات سیب زمینی به جای, تازه, قطعه قطعه (گرم شدن آنها).


خدمت/می سازد:

آماده در:
  30-60 دقیقه

Rating: 4/5

6 نظرات
4 نظرات


مواد تشکیل دهنده

6 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
4 سیب زمینی بزرگ
پیاز و نمک را به طعم و مزه
3 بدون استخوان بدون پوست سینه مرغ نیمه
فلفل سیاه برای طعم و مزه
1 می (10.75 اونس size) کرم سوپ قارچ
6 اونس آب

جهت

پیش گرم کردن فر را تا 375 درجه فارنهایت.

اضافه کردن کره ذوب شده را به ظرف خورش بزرگ و نوک ظرف به کت پایین به طور مساوی.

خلال سیب زمینی به دور و در پایین غذای مرکب از گوشت وارد. فصل را با پیاز و نمک را به طعم و مزه.

برش مرغ به نوار و به طور مساوی توزیع آنها را بیش از سیب زمینی را در ظرف. نم نم به آرامی با فلفل سیاه.

ترکیب سوپ قارچ و آب. قاشق به طور مساوی بر مرغ و سیب زمینی.

پوشش ظرف را با فویل و پخت در 375 درجه به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت یا تا زمانی که شامپانی. خدمت گرم است.



تغذیه

387 کالری, 21 گرم چربی, 25 گرم کربوهیدرات, 24 گرم پروتئین در هر وعده.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.rushrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن