گربه ماهی با آرد ذرت بردنج

آرد ذرت کلیدی برای ترد نان در این گربه ماهی سرخ شده, دستور العمل


خدمت/می سازد:

آماده در:
  30-60 دقیقه

Rating: 5/5

1 نقد و بررسی


مواد تشکیل دهنده

1 فنجان آرد
2 تخم مرغ به آرامی ضرب و شتم
1 فنجان شیر
1 قاشق چای خوری نمک
1 فنجان آرد ذرت زرد
1 قاشق چای خوری نمک کرفس
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه زمین
1 قاشق چای خوری خردل خشک
3 پوند گربه ماهی فیله یا استیک
گیاهی و یا روغن بادام زمینی برای سرخ کردن
قاچ لیمو

سس تارتار

1 فنجان سس مایونز
1 قاشق غذا خوری ریز خرد شده شیرین ترشی
1 قاشق غذا خوری ریز خرد شده کیپر
1 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
1 قاشق غذا خوری خرد شده تازه chervil جعفری یا شوید

جهت

آرد را در ظرف کم عمق است. ترکیب تخم مرغ و شیر و نمک را در یکی دیگر از ظرف کم عمق است. ترکیب آرد ذرت کرفس, نمک, فلفل قرمز, فلفل و خردل در سوم ظرف کم عمق است.

به آرامی کت ماهی در آرد. شیب در شیر-تخم مرغ را بشویید. کت با آرد ذرت مخلوط. قرار پوشیده با نان ماهی بر روی کاغذ حوله بر روی یک ورق پخت; در یخچال به مدت 30 دقیقه.

روغن را تا 375 درجه فارنهایت در سنگین پان; حرارت فر 300 درجه F. دقت اضافه کردن ماهی در دسته به روغن داغ. کاهش حرارت را متوسط به بالا; طبخ 3-4 دقیقه. به نوبه خود ماهی; طبخ تا زمانی که پوشش قهوه ای طلایی است و ماهی است که شرکت و مات.

حذف ماهی; تخلیه حوله کاغذی و یا دندانه دار کردن سیم قرار داده شده بیش از یک ورق پخت. گرم نگه داشتن در فر. خدمت با قاچ لیمو و سس تارتار.

سس تارتار: ترکیب تمام مواد تشکیل دهنده; خوب مخلوط کنید.


اضافه شده توسط

تغذیه


696 کالری, 41 گرم چربی, 37 گرم کربوهیدرات, 45 گرم پروتئین در هر وعده
.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>