کاخون-سبک کبابی هم اره ماهی گرفتیم

این هم اره ماهی گرفتیم استیک یک شیب در آب لیمو قبل از اینکه پوشش داده شده با یک رایحه مخلوط از کاخون ادویه

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 12 خرداد 1399

این هم اره ماهی گرفتیم استیک یک شیب در آب لیمو قبل از اینکه پوشش داده شده با یک رایحه مخلوط از کاخون ادویه جات ترشی جات و کبابی به پوسته پوسته کمال است.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  کمتر از 30 دقیقه


مواد تشکیل دهنده

1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
4 تا هم اره ماهی گرفتیم استیک, 3/4" 1" ضخیم
1/2 قاشق چای خوری آویشن خشک
1/4 قاشق چای خوری پودر سیر
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چای خوری پونه کوهی
1/8 قاشق چای خوری زمین فلفل قرمز
1/4 فنجان آب لیمو

جهت

گرم شدن ماهی اگر یخ زده. شستشو و خشک کردن با حوله کاغذی.

برای ادویه مخلوط و در ظرف کم عمق هم بزنید با هم ادویه جات ترشی جات.

جای آب لیمو را در کاسه. شیب استیک در آب سپس به آرامی کت را با ادویه مخلوط.

پیش گرم کردن جوجه های گوشتی. اسپری unheated سخت بازپرسی کردن از ماهیتابه نچسب اسپری. ترتیب چاشنی ماهی در قفسه. داد و بیداد 4 اینچ از گرما تا زمانی که تکه های ماهی به راحتی با چنگال (4 تا 6 دقیقه در هر 1/2" ضخامت). به نوبه خود یک بار در طول پختن زمان.


اضافه شده توسط


تغذیه

213 کالری, 7 گرم چربی, 2 گرم کربوهیدرات, 34 گرم پروتئین در هر وعده. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن