Starting with a cut like Boston Butt is a great start to a delicious roast, and cooking it in this sweet and tangy mixture of sauerkraut and brown sugar is an excellent next step. The result is tender pork and extra flavorful kraut on the side.

serves/makes:
ready in:
over 5 hrs

2 reviews
ingredients
4 pounds Boston Butt (pork roast)
2 cans (15 ounce size) sauerkraut, rinsed and drained
1 cup brown sugar
1 envelope dry onion soup mix
directions
Place the pork roast in the crock pot.
In a bowl, combine the sauerkraut, brown sugar, and onion soup mix. Mix well and pour the mixture over the pork.
Cover the crock pot and cook on high heat for 1 hour. Reduce the heat to low and cook for 6 more hours or until the pork is tender and cooked.
Remove the roast from the crock pot and slice. Serve with the sauerkraut.
crock pot notes
Crock pots/slow cookers all heat differently. There is no standard among manufacturers. Cooking times are suggested guidelines based on our testing. Please adjust cooking times and temps to work with your brand and model of slow cooker.nutrition
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
مقالات مشابه
- انرژی به عضویت بانکداری تحت استرالیا اطلاعات مصرف کننده حق
- شیلنگ پیسوار چیست و چه کاربردی دارد؟
- تنظیمات حریم خصوصی: چگونه به امن خود را از آی فون و آندروید دستگاه
- باربری کاشانی - اتوبار کاشانی - 44440426 - 28% تخفیف ویژه
- اسباب بازی در بودجه: نه نکته از رکود بزرگ
- ودکا نارنجی دوغاب
- تا پایان دهه
- آمازون جف بزوس می افزاید: 13 میلیارد دلار به ارزش خالص در یک روز - CNET
- RangeForce حمایت از سیسکو برای متصل کردن cyber security شکاف مهارت
- دیزنی به علاوه اوت سال 2020: هر فیلم و تلویزیون نشان می دهد آینده در این ماه - CNET