گوشت گاو هم بزنید سرخ
این آسان گوشت گاو سرخ کرده در یک شام weeknight مورد علاقه و آسان است به در خانه. این مناقصه گوشت گاو یک سس خوش طعم و مقدار زیادی از سبزیجات رنگارنگ. خدمت با برنج یا رشته فرنگی برای گرد و غذا!
آسان گوشت گاو هم بزنید سرخ
این گوشت های سرخ کرده دستور غذا بهترین نوع غذا! این مناقصه نازک ورقه گوشت گاو یک سس خوش طعم و خوشمزه ترکیبی از سبزیجات ترد. خدمت آن را با برنج یا رشته فرنگی و همه خوشحال! این یکی از وعده های غذایی مورد علاقه آنها حتی خوردن سبزیجات است که aa اصلی برنده شدن!
من هم دوست دارم این را هم بزنید سرخ شده, دستور العمل, به این دلیل که باقی هستند! گرما تا برای ناهار و یا لذت بردن از برای شام آسان و سریع! من همه چیز در مورد پخت و پز نمی, وقتی که من لازم نیست که:)
گوشت آن را چه برای صرف شام!
این گاو هم بزنید سرخ شده با گوشت گاو ، آن را فراهم می کند یک پایگاه بزرگ و آشپز به کمال است. قلوه و گوشت راسته بهترین گوشت برای این کار هم بزنید سرخ چرا که آنها در حال مناقصه و مقرون به صرفه و ما اغلب برخی از ما در فریزر.
برش استیک در برابر دانه به کوتاه شدن فیبرهای عضلانی کمک خواهد کرد که ترد کردن گوشت. شما می خواهید به نوار نازک در حدود 1/4 اینچ ضخامت بنابراین قطعات به سرعت طبخ خواهد شد. به علاوه نیش اندازه قطعات آن را آسان به غذا خوردن!
هم بزنید سرخ شده با سس
راز است در سس! این سس ساخته شده است با اساسی شربت خانه می آید و با هم در هیچ زمان. این می افزاید: خیلی عطر و طعم و واقعا به ارمغان می آورد تمام ظرف با هم.
- سس سویا
- آبگوشت گوشت گاو
- سرکه شراب برنج
- خرد شده زنجبیل تازه
- سیر
- شکر قهوه ای
- فلفل قرمز سس سیر
- Hoisin سس
- آرد ذرت
هم بزنید سرخ شده با سبزیجات
شما واقعا می تواند هم بزنید سرخ هر یک از سبزیجات مورد علاقه خود را! این یک دستور عالی برای استفاده از هر آنچه که در گیاهی کشو. ما می خواهم برای ایجاد یک زیبا کلاسیک هم بزنید سرخ با:
- فلفل قرمز
- هویج
- برف نخود فرنگی
- پیاز سبز
خوب دیگر سبزیجات عبارتند از:
- کلم بروکلی
- گل کلم
- قارچ
- کلم بروکسل
- لوبیا سبز
- آب شاه بلوط
چگونه به گوشت گاو هم بزنید سرخ
- دریافت گوشت گاو آغاز شده است! فصل را با نمک و فلفل و سپس محل آن را با آرد ذرت و برنج شراب سرکه را در یک کاسه به نشستن در حالی که شما را به سس.
- سس ساخته شده است با ترکیب سس سویا و گوشت گاو سوپ برنج و شراب و سرکه و زنجبیل و سیر و شکر قهوه ای, فلفل قرمز, سیر, سس hoisin سس و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک و به آن خوب ماهوت پاک کن زدن تا ترکیب شده است.
- در حال حاضر ما هم بزنید سرخ! در wok (یا سرخ کردن پان!) حرارت روغن را روی حرارت متوسط به بالا و طبخ گوشت گاو در دو دسته. شما می خواهید به قهوه ای هر طرف برای 1-2 دقیقه و سپس کشیدن آن را از تابه و تنظیم آن را کنار گذاشته است.
- نگه دارید که تابه داغ! اضافه کردن در فلفل قرمز و هویج و نخود برف. کوک آنها را بپزید (حدود 3-5 دقیقه) با فقط یک گاه به گاه هم بزنید.
- هم بزنید در سس اضافه کنید و گوشت گاو. آرد ذرت در سس آن غلیظ بعد از حدود 2 دقیقه! پایان با پیاز سبز.
- خدمت آن را با برنج یا رشته فرنگی و چاشنی زدن با دانه های کنجد و سبزی. آن را در خدمت گرم و تماشای خانواده خود را ببلعند!
چگونه به خدمت
شما می توانید خدمت به گوشت گاو هم بزنید سرخ شده با برنج یا رشته فرنگی. کوینولا نیز خوب استفاده هر چه در شربت خانه خود را. اگر شما نمی خواهید یک نشاسته لذت بردن از به عنوان است و یا خدمت در فنجان کاهو.
چاشنی زدن هم بزنید سرخ شده با کنجد, دانه, تازه کمی گشنیز یا ریحان تایلندی و قطعه قطعه شده پیاز سبز و شما خوب به آن بروید! شام خدمت کرده است!
آسان تر شام Weeknight
برای گاو:
- 1 پوند نازک گوشت گاو
- حلال نمک و فلفل سیاه
- 2 قاشق غذا خوری آرد ذرت
- 1 قاشق غذا خوری سرکه شراب برنج
برای سس:
- 1/4 فنجان سس سویا
- 1/2 فنجان آبگوشت گوشت گاو
- 1 قاشق غذا خوری سرکه شراب برنج
- 1 قاشق چای خوری خرد شده زنجبیل تازه
- 3 حبه سیر خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز سس سیر
- 1 قاشق غذا خوری سس hoisin
- 1 قاشق غذا خوری آرد ذرت
برای سرخ کردن هم بزنید:
- 2 قاشق غذا خوری روغن
- 1 بزرگ فلفل قرمز, پودر و نازک
- 1 بزرگ هویج نازک در قطر
- 6 اونس برف نخود فرنگی
- 2 پیاز سبز قطعه قطعه
برای خدمت:
- برنج یا رشته فرنگی
- دانه های کنجد
- تازه گشنیز یا ریحان تایلندی
فصل گوشت را با نمک و فلفل. محل قطعه قطعه گوشت, آرد ذرت و برنج شراب سرکه را در یک کاسه بزرگ و اجازه نشستن در حالی که شما را به سس.
برای اینکه سس ترکیب سس سویا و گوشت گاو سوپ برنج و شراب و سرکه و زنجبیل و سیر و شکر قهوه ای, فلفل قرمز, سیر, سس hoisin سس و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک. ماهوت پاک کن زدن تا به خوبی ترکیب شده است.
در wok یا در روغن سرخ کرده در تابه حرارت روغن را روی حرارت متوسط به بالا. طبخ گوشت گاو در دو دسته براونینگ در هر طرف حدود 1 تا 2 دقیقه. حذف گوشت را از تابه و خود را کنار بگذارند.
اضافه کردن فلفل قرمز, هویج, برف و نخود فرنگی را به تابه داغ. طبخ گاه تکان دهنده تا زمانی که سبزیجات مناقصه حدود 3 تا 5 دقیقه است.
هم بزنید در سس اضافه کنید و گوشت گاو. کوک تا زمانی که سس غلیظ حدود 2 دقیقه است. اضافه کردن پیاز سبز.
خدمت با برنج یا رشته فرنگی. چاشنی زدن با دانه های کنجد و سبزی, در صورت دلخواه. خدمت گرم است.
حقایق تغذیه
گوشت گاو هم بزنید سرخ
مقدار در هر وعده
کالری 216 کالری از چربی 81
درصد نیاز روزانه*
چربی 9 گرم14%
چربی اشباع 2g10%
کلسترول 45mg15%
سدیم 729mg30%
پتاسیم 437mg12%
کربوهیدرات 15 گرم5%
فیبر 2g8%
شکر 7g8%
پروتئین 19g38%
ویتامین A 2667IU53%
ویتامین C 44mg53%
کلسیم 42mg4%
آهن 2mg11%
* درصد ارزش روزانه بر اساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
عکس های Dishing از سلامت
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im