استیک گوشت خوک به آرامی پخته شده با یک خانه سس باربیکیو. بهترین از همه, شما می توانید عطر و طعم خوشمزه از کباب گوشت خوک بدون نیاز به آتش کوره.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  بیش از 5 ساعت

Rating: 5/5

3 نظرات


مواد تشکیل دهنده

4 استیک گوشت خوک
1 قاشق چای خوری روغن
نمک و فلفل را به طعم و مزه
1 1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
2 عدد پیاز
1 فنجان سس گوجه فرنگی
1 فنجان آب
1/2 فنجان سرکه
1/2 فنجان سس ووسترشر
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

جهت

کت گوشت استیک با روغن بپاشید سپس به طور مساوی با نمک, فلفل و فلفل قرمز. محل در پایین گلدان خمره.

خلال پیاز بسیار نازک و محل در بالای گوشت استیک.

ترکیب سس کچاپ, آب و سرکه, سس ووسترشر و پودر فلفل قرمز تا مخلوط. پور بیش از بالای پیاز و گوشت خوک.

پوشش گلدان خمره و طبخ در پایین برای 8-9 ساعت یا تا زمانی که گوشت خوک مناقصه است. خدمت گرم است.


گلدان خمره یادداشت

گلدان خمره/اجاق گاز آهسته همه گرما متفاوت است. هیچ استاندارد در میان تولید کنندگان. زمان پخت و پز پیشنهاد دستورالعمل ها بر اساس تست ما. لطفا تنظیم زمان پخت و پز و temps به کار خود را با نام تجاری و مدل از اجاق گاز کند.

تغذیه


279 کالری, 10 گرم چربی, 29 گرم کربوهیدرات, 21 گرم پروتئین در هر وعده
.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de