تنوری شکم پر مرغ فیله
مناقصه مرغ شکم پر با قشنگ اسفناج و پیچیده شده در بیکن. چگونه می تواند به شما به اشتباه ؟ حتی اسفناج-haters را دوست دارم این دستور غذا (چون بیکن باعث می شود همه چیز بهتر درست است؟)
خدمت/می سازد:
آماده در:
30-60 دقیقه
5 نظرات
مواد تشکیل دهنده
1 بسته (9 اونس اندازه) اسفناج منجمد آب
3/4 فنجان رنده شده پنیر سوئیسی
2 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده
4 بدون استخوان بدون پوست سینه مرغ نیمه زد نازک
نمک و فلفل را به عنوان مورد نیاز
4 برش بیکن بیشتر در صورت نیاز
جهت
فر قبلا گرم به 450 درجه فارنهایت.
فشار به حد مایع از اسفناج به عنوان امکان پذیر است. ترکیب اسفناج و پنیر سوئیسی و پنیر پارمسان را در یک کاسه.
نم نم هر دو طرف مرغ را با نمک و فلفل. جای مرغ در یک سطح کار صاف.
محل حدود 1/4th اسفناج مخلوط را بر روی هر سینه مرغ. رول مرغ اطراف پر تلاش برای محصور آن را به عنوان آنجا که ممکن است. قرار دادن یک تکه بیکن در اطراف مرغ و امن با یک خلال دندان در صورت نیاز. اگر سینه مرغ بزرگ هستند, شما ممکن است بخواهید به استفاده از 2 برش بیکن در هر رول.
جای مرغ را در یک ظرف پخت در فر. پخت در 450 درجه فارنهایت به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که بیکن ترد و مرغ پخته شده را از طریق.
تغذیه
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.nettny.im