نهایی دو بار سیب زمینی پخته

این دو-سیب زمینی پخته شده به طور کامل لود شده با بیکن, خامه ترش, پنیر چدار, پنیر و پیاز سبز.

4 بزرگ پخت سیب زمینی
8 برش بیکن
1 فنجان خامه ترش
1/2 فنجان شیر
4 قاشق غذاخوری کره
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 فنجان پنیر چدار خرد شده تقسیم با استفاده از
8 پیاز سبز قطعه قطعه تقسیم شده و با استفاده از

پیش گرم کردن فر را به 350 درجه فارنهایت.

اسکراب سیب زمینی. محل بر روی یک ورق پخت و پخت سیب زمینی برای 1 دقیقه در 350 درجه فارنهایت.

در حالی که سیب زمینی ها پخت طبخ بیکن در یک دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید تا ترد. حذف بیکن به کاغذ toweling به تخلیه. وقتی سرد فرو ریختن و خود را کنار بگذارند.

وقتی سیب زمینی پخته, آنها را از فر و خنک اجازه دهید برای 10 دقیقه یا تا زمانی که آنها به اندازه کافی که مسئولیت رسیدگی به.

خلال سیب زمینی در نیمی از طول و به آرامی حرکت شبیه چمچه زنی از گوشت و محل آن را در یک کاسه. مراقب باشید به پارگی پوست. مجموعه ای از پوسته های کنار گذاشته است.

اضافه کردن خامه ترش و شیر و کره و نمک و فلفل و نیمی از پنیر و نصف پیاز سبز به سیب زمینی و گوشت. مخلوط کنید تا خامه و مخلوط. شما می توانید با استفاده از یک همزن برای این مرحله اگر شما می خواهید.

با دقت حرکت شبیه چمچه زنی مخلوط سیب زمینی را به محفوظ است پوست سیب زمینی. بالا با باقی مانده پنیر و پیاز سبز و نم نم با محفوظ بیکن.

محل پر از سیب زمینی پوست در ورق پخت. بازگشت آنها را به فر و پخت به مدت 15 دقیقه در 350 درجه فارنهایت.

خدمت گرم است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>