یکی تحویل اشتباه شما باید جلوگیری از ساخت بلافاصله به گفته کارشناسان بهداشت و درمان

با کمبود در فروشگاه های مواد غذایی و رستوران ناهار خوری اتاق بسته, بسیاری از ما در حال تبدیل شدن به تحویل مواد

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 7 اردیبهشت 1399

با کمبود در فروشگاه های مواد غذایی و رستوران ناهار خوری اتاق بسته, بسیاری از ما در حال تبدیل شدن به تحویل مواد غذایی برای وعده های غذایی روزانه در طول COVID-19 شیوع.

این یک راه بسیار خوبی برای کمک مالی به رستوران مورد علاقه خود را (و اقتصاد گسترده تر) اما وجود دارد برخی از خطرات بهداشتی مرتبط با سفارش و تحویل مواد غذایی تا این حد. در علاوه بر این به دنبال CDC توصیه های اجتماعی فاصله و با پوشیدن ماسک وجود دارد دیگر بهترین شیوه شما باید به دنبال.

آنها چه هستند ؟

یکی مشکل شما باید آگاه باشند از رایج پخت و پز روغن است که رستوران ها استفاده کنید, در مقابل در خانه پخت و پز کارشناسان هشدار می دهند.

"بزرگترین مشکل با سفارش و تحویل غذا در طول COVID-19 واقعیت این است که بسیاری از رستوران ها استفاده از نفت ارزان به طبخ غذا و این باعث می شود مواد غذایی بسیار سمی و چاق کننده" گواهی کاربردی تغذیه درمانی پزشک و مربی بهداشت اریک لوی جامع Nootropics به ما می گوید.

دکتر NavNirat Nibber پزشکی مشاور در AOR در ثانیه شدند. "من می دانم که ما همه در یک حالت عدم اطمینان و در نتیجه این تمایل ممکن است برای رفتن به سمت چرب و غذاهای راحتی. من مصرانه از همه برای تجدید نظر در این رویکرد است."

که غذاهای بدترین مجرمین? "از کربوهیدرات های نشاسته ای مانند نان و برنج همراه با غذاهای سرخ شده و مواد غذایی با قند بالا است که مشترک در تحویل مواد غذایی بد برای سوخت و ساز بدن و منجر به خطر عوامل پیچیده است که موارد COVID-19 مانند قند خون و اختلال در نظم و بیماری های قلبی" اریک" ،

نیز وجود دارد که کمتر شناخته شده خطرات بهداشتی در ارتباط با تحویل واقعی زمان از مواد غذایی خود را. "اگر مواد غذایی پخته شده و سپس سرد می شود برای بیش از حد طولانی در تحویل, آن می تواند رشد قارچ ها و عوامل بیماری زا است که می تواند باعث دل و روده پریشانی" اریک" ،

بنابراین--آنچه شما باید انجام دهید به جای ؟ "تمرکز بر گرفتن غذاهای مغذی که در حال رفتن به حمایت از عملکرد سیستم ایمنی بدن" دکتر Nibber می گوید. "ساخت بدن خود را مقاوم تر در برابر عفونت با گرفتن کافی پروتئین خوب و سبزی های برگ دار و فلاونوئیدها از رنگارنگ و سبزیجات و غذاهای غنی از ویتامین c و روی و تخمیر مواد غذایی خود را برای کمک به میکروبیوم به عنوان اولین خط دفاع است. جلوگیری از قند و غذاهای بسیار."



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن