شیرین و پر رو Tacos

حتی سس آلبالو مانده می تواند repurposed در این خوشمزه تاکو, دستور العمل. Jellied سس آلبالو مخلوط با سس فلفل قرمز و گوشت برای ایجاد یک مزه تاکو پر کردن.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  کمتر از 30 دقیقه


مواد تشکیل دهنده

2 پوند گوشت گاو بدون چربی
1 فنجان پیاز خرد شده
2 قاشق چای خوری سیر خرد شده
1 بطری (12 اونس اندازه) سس فلفل قرمز
1 فنجان jellied سس آلبالو
1 بسته (1.25 اونس اندازه) ادویه تاکو مخلوط
12 آرد ذرت یا پوسته تاکو
خرد شده پنیر چدار
گوجه فرنگی خرد شده

جهت

طبخ گوشت و پیاز و سیر را در دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا, تکان دهنده اغلب برای 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که گوشت پخته شده است و از طریق سبزیجات نرم شده; تخلیه.

هم بزنید و سس فلفل قرمز, قره قاط, سس و ادویه مخلوط و به مخلوط گوشت. حرارت را کاهش دهد. آشپزی برای 10 دقیقه یا تا زمانی که طعم مخلوط هستند.

تقسیم گوشت گاو مخلوط به طور مساوی در میان تاکو پوسته. بالا با پنیر و گوجه فرنگی و کاهو و خامه ترش.


اضافه شده توسط

تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>