توت فرنگی Scones

توت فرنگی Scones-نرم و لطیف scones سرشار از توت فرنگی تازه و به پایان رسید با یک وانیل شیرین لعاب. کامل بیسکویت دستور العمل برای بهار و تابستان.

Strawberry Scones

توت فرنگی Scones

Scones در حال درمان مناسب برای صبحانه صبحانه یا دسر و این توت فرنگی Scones کامل در هر راه. آنها نرم, مناقصه, اذوقه و نوشابه و سرشار از توت فرنگی تازه. وانیل لعاب آنها را طول می کشد بیش از این بالا!

توت فرنگی scones هستند راه کامل برای استقبال از ماه های گرم و پخت کمی آفتاب در آشپزخانه شما! خانواده من کاملا بیسکویت دیوانه بنابراین هر گونه تغییرات مورد علاقه ما خوب پخته می شود دو مشتاق شست. این توت فرنگی Scones مستثنی هستند!

در حال Scones سخت را ؟

شما کاملا می تواند scones آنها آسان! با من گام به گام توسط به گام دستورالعمل شما را کامل scones که طعم و مزه بهتر از نانوایی scones. نکته اصلی به خاطر داشته باشید این است که برای کار به اندازه کافی سریع است که خمیر سرد باقی می ماند!

How to Make Strawberry Scones

توت فرنگی تازه

برای این بیسکویت, دستور العمل, من با استفاده از توت فرنگی تازه و توت فرنگی یخ زده. آن است که به طور معمول خوب به تعویض انواع توت ها منجمد به صورت تازه و انواع توت ها در هنگام ساخت scones اما نه با این دستور غذا. توت فرنگی منجمد بیش از حد آبکی و انتشار بیش از حد مایع بنابراین با توت فرنگی تازه را برای این دستور غذا!

من عاشق ساخت این scones هنگامی که توت فرنگی در فصل. آنها فوق العاده خوشمزه هنگامی که توت فرنگی های رسیده و آبدار! آنها درمان مناسب برای بهار و تابستان!

Easy Strawberry Scones

توت فرنگی بیسکویت مواد

خبر خوب: این بیشتر در شربت خانه مواد و توت فرنگی تازه!

  • آرد همه منظوره
  • شکر
  • بکینگ پودر (مطمئن شوید که آن است که تازه)
  • نمک
  • سرد, unsalted butter
  • کرم های سنگین (من واقعا توصیه می کنیم با استفاده از کرم نه شیر به این scones خود را مرطوب و مناقصه بافت!)
  • عصاره وانیل خالص
  • توت فرنگی تازه
  • Turbinado شکر (برای پاشیدن بر روی!)
  • لعاب مواد لازم: برای صنعت شیرینی سازی, شکر, وانیل و شیر

چگونه توت فرنگی Scones

وجود دارد هیچ چیز بهتر از یک دسته ای از خانه scones. بیایید پخت!

  • شروع خود را با پیش گرمایش فر را به 400 و یک ورق پخت اندود شده با کاغذ یا یک Silpat baking mat.
  • ماهوت پاک کن زدن خود را به مواد خشک را در یک کاسه بزرگ. آرد و شکر و بکینگ پودر و نمک تمام پرتاب در آن وجود دارد!
  • ما در حال رفتن به محل کار به سرعت در اینجا. آماده است ؟ استفاده از یک قنادی مخلوط کن (یا خود را دست پاک) به سرعت برش در کره سرد. “برش” فقط به معنی ترکیب آن با مواد خشک را بدون ذوب شدن یا نرم شدن کره. شما می خواهید به آن را ببینید شبیه درشت وعده غذایی پس از چند توده بزرگتر از کره در آن وجود دارد کاملا خوب!
  • در حال حاضر گرفتن یک کاسه کوچک و یک ماهوت پاک کن زدن و ترکیب 1 فنجان خامه سنگین و عصاره وانیل. پور این مخلوط بیش از آرد/کره دسته کوچک موسیقی جاز و هم بزنید و آن را با یک کفگیر تا زمانی که خمیر شروع به شکل. آیا بیش از آن مخلوط را هر چند! آسان آن را ندارد! به آرامی در برابر خرد شده توت فرنگی.
  • نم نم کمی آرد در آشپزخانه و فشار خمیر را با دست های خود را تا زمانی که آن را به شکل یک توپ. با استفاده از نوازش ملایم و هل دادن شکل خمیر را به یک دایره است که در حدود 1 اینچ ضخامت. آیا کار زیاد خمیر و کار به سرعت به اندازه کافی است که کره را دریافت نمی کند ، قطع این دایره به 8 مثلث (مانند یک پیتزا!).
  • محل scones در ورق پخت شما آماده زودتر و پاپ آن را در فریزر به مدت 15-20 دقیقه. این به آنها کمتر فرصت را به گسترش در فر. شما می خواهید که شکل مثلث را نگه دارید!
  • قلم مو تاپس از scones با کمی کرم های سنگین و نم نم آنها را با turbinado شکر. خیلی قشنگ درست است؟! در حال حاضر آنها در حال آماده به پخت برای 18-23 دقیقه تا زمانی که آنها قهوه ای طلایی در لبه ها و کف.
  • اجازه دهید آنها را سرد در ورق پخت برای 5 دقیقه قبل از scooting آنها را به یک سیم خنک کننده رک.
  • در حال حاضر ما لعاب! عنوان: بیسکویت سرد را لعاب با پودر شکر و شیر و وانیل whisked تا صاف. نم نم باران لعاب (تعداد زیادی از لعاب!) بیش از سرد scones. لذت بردن از!
Strawberry Scones with vanilla glaze

چگونه به فروشگاه

کمی بیسکویت راز: شما می توانید توقف آنها را قبل یا بعد از پخت!

برای مسدود کردن خمیر به دنبال دستور غذا را تا نقطه که شما می خواهم آنها را در فر. یخ آنها را در تابه تا زمانی که آنها جامد (حدود 40 دقیقه!) و سپس قرار دادن آنها در فریزر-ظرف امن تا 2 ماه. فقط افزایش زمان پخت توسط چند دقیقه به تنظیم برای خمیر منجمد!

اگر شما می خواهید به توقف پخته scones فقط اجازه دهید آنها را سرد به طور کامل و اضافه نمی لعاب. محل آنها را در یک مهر و موم شده در فریزر-ظرف امن و یخ تا 2 ماه. یخ زدایی و لعاب!

بیشتر بیسکویت دستور

Strawberry Scones Recipe

برای scones:

  • 2 فنجان آرد همه منظوره
  • ¼ فنجان شکر دانه ریز
  • 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • 6 قاشق غذا خوری کره بدون نمک سرد به 1/4 اینچ مکعب
  • 1 فنجان خامه سنگین به علاوه 1 قاشق غذا خوری برای مسواک زدن scones
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
  • 1 فنجان توت فرنگی تازه خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری شکر turbinado

برای وانیل لعاب:

  • 1 ½ فنجان شیرینی پزی’ شکر
  • 2 قاشق غذا خوری شیر
  • ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
  1. فر قبلا گرم به 400 درجه F. خط یک ورق پخت بزرگ با Silpat پخت حصیر یا کاغذ ، را کنار بگذارند.

  2. در یک کاسه بزرگ ماهوت پاک کن زدن با هم آرد و شکر و بکینگ پودر و نمک.

  3. با استفاده از یک قنادی مخلوط کن و یا دست خود را به سرعت برش سرد کره را به مخلوط آرد. مخلوط کنید تا مخلوط شبیه درشت غذا با چند بزرگتر کره توده.

  4. در یک کاسه کوچک, ماهوت پاک کن زدن با هم 1 فنجان خامه سنگین و عصاره وانیل. ریختن مایع تشکیل دهنده بیش از مخلوط آرد هم بزنید و با کاردک تا زمانی که خمیر شروع به شکل. بیش از مخلوط نکنید. به آرامی در برابر توت فرنگی.

  5. انتقال خمیر به floured آشپزخانه و فشار به آرامی خمیر را با دست های خود را فقط تا زمانی که آن را به شکل یک توپ. فرم خمیر را به 1 اینچ دایره با نوازش خمیر و به آرامی فشار دادن خمیر. آیا کار زیاد خمیر. شما می خواهید به کار به سرعت به کره نمی شود بیش از حد گرم است. با استفاده از یک چاقوی تیز برای برش scones به 8 مثلث.

  6. محل scones در ورق پخت آماده و قرار داده و در فریزر به مدت 15 تا 20 دقیقه. این جلوگیری از scones از گسترش هنگام پخت.

  7. حذف scones از فریزر. استفاده از یک قنادی قلم مو قلم مو تاپس از scones با اضافی کرم های سنگین. نم نم scones با turbinado شکر. پخت به مدت 18 تا 23 دقیقه یا تا زمانی که: بیسکویت ها قهوه ای طلایی در پایین و در اطراف لبه های. اجازه scones سرد در ورق پخت برای 5 دقیقه و سپس انتقال به یک سیم خنک کننده رک.

  8. در حالی که scones خنک کننده هستند را لعاب. در یک کاسه کوچک, ماهوت پاک کن زدن confectioners’ شکر و شیر و وانیل را با هم تا زمانی که صاف است. نم نم باران لعاب سخاوتمندانه بیش از سرد scones.

حقایق تغذیه

توت فرنگی Scones

مقدار در هر وعده

کالری 427 کالری از چربی 180

درصد نیاز روزانه*

چربی 20g31%

چربی های اشباع شده 12g60%

کلسترول 64mg21%

سدیم 236mg10%

پتاسیم 240mg7%

کربوهیدرات 59g20%

فیبر 1g4%

شکر 33g37%

پروتئین 4g8%

ویتامین A 700IU14%

ویتامین C 11mg13%

کلسیم 99mg10%

آهن 2mg11%

* درصد ارزش روزانه بر اساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

عکس های مولی

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>