Pizzaiola refers to slowly simmering meat in a tomato-based sauce. It's often done with cheaper cuts of meat in order to tenderize them, but the same technique (just with a shorter cooking time) works great with steaks as well.
serves/makes:
ready in:
30-60 minutes
ingredients
2 tablespoons extra virgin olive oil
2 cloves garlic, minced
1 can (12 ounce size) tomato puree
2 tablespoons grated Parmesan cheese
4 flat-leaf fresh parsley sprigs, chopped
1/2 teaspoon dried basil
1/2 teaspoon dried oregano
2 beef porterhouse or shell steaks (1 inch-thick)
1/2 pound spaghetti, cooked
directions
Heat the olive oil in a large skillet over medium heat. Add the garlic and stir for one minute (do not let the garlic brown).
Add the tomato puree to the skillet and heat to a simmer. Let cook for 20 minutes uncovered.
Stir the Parmesan cheese, parsley, basil, and oregano into the sauce until mixed. Add the steaks and let simmer for 6-8 minutes per side or until cooked to desired doneness.
To serve, place cooked spaghetti in a shallow bowl, top with the steak, and pour sauce over all.
nutrition
Nutritional data has not been calculated yet.tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- راه اندازی رستوران با سه شرط ساده
- آیا خرید ارز دیجیتال از صرافی آنلاین به منظور سرمایه گذاری در آینده جایز است؟
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- خرید و فروش ارز دیجیتال - امیدینو.ترید
- چرا اکثر مواد شیمیایی شکست می خورند
- After more than a month, stimulus bill negotiations are back on the table. What we know - CNET
- 05137575850 سرویس کاران مشهد مرکز نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی و لوازم منزل در مشهد
- باور این 8 افسانههای مربوط به داروهای گیاهی شما را از رشد بازمیدارد.
- راز هک افراد در حال استفاده به تحویل مواد غذایی زمانی وجود ندارد, هر, لکه
- وان پلاس Nord خود را official debut در جولای 21