اسپانیایی, برنج سرخ شده با

این دستور غذا را ترکیبی از عطر و طعم و مواد تشکیل دهنده برنج اسپانیایی با روش پخت و پز سرخ شده با برنج. گوجه ف

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 16 خرداد 1399

این دستور غذا را ترکیبی از عطر و طعم و مواد تشکیل دهنده برنج اسپانیایی با روش پخت و پز سرخ شده با برنج. گوجه فرنگی و پودر فلفل قرمز و یک اشاره از زعفران این غذا خوشمزه است که می تواند خدمت در کنار انواع entrees.

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون تقسیم
4 فنجان ساده پخته برنج سفید
1/8 قاشق چای خوری خرد شده زعفران
1/2 فنجان پیاز خرد شده
1/4 فنجان کرفس خرد شده
1/4 فنجان فلفل سبز خرد شده
1/4 فنجان خرد شده فلفل قرمز
2 حبه سیر خرد شده
1/4 فنجان هیچ-نمک-اضافه شده در سس گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چای خوری شکر
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 داش فلفل کاین
1 می (14.5 اونس اندازه) no-نمک-اضافه شدن تکه گوجه فرنگی خشک

گرما نیمی از روغن را در یک بزرگ نچسب کتری را روی حرارت متوسط. اضافه کردن برنج پخته شده و خرد شده و زعفران. طبخ تکان دهنده به طور مداوم برای 3-4 دقیقه. حذف برنج از کتری را کنار بگذارند.

حرارت روغن باقی مانده در کتری و روشن کنید و حرارت را متوسط به بالا است. اضافه کردن پیاز و کرفس و فلفل سبز و فلفل قرمز و سیر. طبخ تکان دهنده برای 2-3 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شود.

هم بزنید و سس گوجه فرنگی, فلفل قرمز, پودر, شکر, نمک, فلفل و گوجه فرنگی به کتری. آشپزی, تکان دهنده اغلب برای 2 دقیقه.

هم بزنید برنج را به کتری. طبخ تکان دهنده برای 2 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط شده و از طریق گرم.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب