تابه سرخ شده در روغن ماهی تیلاپیا در خدمت بیش از, اسپانیایی, برنج مخلوط با لوبیا سیاه و سفید و گوجه فرنگی.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  کمتر از 30 دقیقه

Rating: 5/5

3 نظرات


مواد تشکیل دهنده

4 فیله تیلاپیا حدود 4 اونس هر
2 قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
1/4 قاشق چای خوری نمک, تقسیم,
1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه
6 قاشق چای خوری کره, تقسیم
1 بسته (8.8 اونس اندازه) آماده به خدمت اسپانیایی برنج
1 می (14.5 اونس اندازه) گوجه فرنگی با چیلس یا chipotle چیلس
1 می (15 اونس اندازه) لوبیا سیاه و سفید, شستشو داده و خشک
1/4 قاشق چای خوری خرد شده پونه کوهی خشک شده
1 پیاز سبز کمرنگ و ریز خرد شده

جهت

شستشو تیلاپیا و خشک پت. ترکیب آرد و نیم نمک و فلفل را در گالن اندازه resealable مواد غذایی کیسه ذخیره سازی. اضافه کردن تیلاپیا و لرزش به کت.

ذوب 4 قاشق چای خوری کره را در دیگچه بزرگ. اضافه کردن تیلاپیا; طبخ بیش از متوسط حرارت بالا 2 دقیقه در هر طرف و یا تا زمانی که طلایی قهوه ای و تکه های گوشت به راحتی. حذف تیلاپیا از کتری و گرم نگه دارید. اضافه کردن باقی مانده 2 قاشق چای خوری کره به کتری. برنج را اضافه کنید و جدا کردن دانه با چنگال.

هم بزنید در گوجه فرنگی, لوبیا سیاه, پونه کوهی و باقی مانده نمک. کاهش حرارت را کم و بجوش و خروش آمدن 5 دقیقه تکان دهنده غالبا. نم نم با پیاز. محل فیله تیلاپیا در بالا از مخلوط برنج را در کتری. خدمت به طور مستقیم از کتری.

دستور العمل منبع: بهترین دستور ماهی و غذاهای دریایی دستور


اضافه شده توسط

تغذیه


500 کالری, 9 گرم چربی, 70 گرم کربوهیدرات, 36 گرم پروتئین در هر وعده
.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im