رزماری و سیر پا بره


خدمت/می سازد:

آماده در:
  بیش از 5 ساعت


مواد تشکیل دهنده

6 حبه سیر پوست کنده و خرد شده
1 لیمو رنده شده مزه از
1 قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده
1 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه زمین
3 پوند بدون استخوان پا بره گره خورده است
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1/2 فنجان شراب سفید خشک

جهت

مشهد هم سیر لیمو و رزماری و نمک و فلفل سیاه. آن را باید یک خمیر قوام مانند. مالش رب بره پوشش همه طرف.

حرارت روغن را در یک دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا. اضافه کردن بره و طبخ تبدیل به عنوان مورد نیاز تا browned در همه طرف. بره را در خمره.

اضافه کردن شراب به کتری به جوش آورد. خراش کتری با یک قاشق چوبی به حذف هر گونه پخته شده در بیت از تابه. ریختن شراب بیش بره در خمره.

پوشش گلدان خمره و طبخ را روی حرارت کم به مدت 6 ساعت یا تا زمانی که بره مناقصه و پخته شده به 145 درجه فارنهایت در یک دماسنج گوشت.

حذف بره از گلدان خمره و محل در هیئت مدیره برش. اجازه دهید بقیه برای 5-10 دقیقه و سپس برش و خدمت می کنند.


گلدان خمره یادداشت

گلدان خمره/اجاق گاز آهسته همه گرما متفاوت است. هیچ استاندارد در میان تولید کنندگان. زمان پخت و پز پیشنهاد دستورالعمل ها بر اساس تست ما. لطفا تنظیم زمان پخت و پز و temps به کار خود را با نام تجاری و مدل از اجاق گاز کند.

تغذیه


473 کالری, 35 گرم چربی, 2 گرم کربوهیدرات, 32 گرم پروتئین در هر وعده
. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im