این دستور چه صد بولونی دستور العمل های در حال فراموش کردن یک لمس از قند است. اشاره از شیرینی روابط طعم سس گوشت هم کاملا و شما تعجب که چگونه شما تا به حال ساخته شده به سس پاستا بدون آن.

1 پوند گوشت چرخ کرده
1 هویج پوست کنده و ریز خرد شده
1 پیاز متوسط خرد شده
1 حبه سیر خرد کرده
2 قوطی (15 اونس اندازه) سس گوجه فرنگی
1 عصاره گوشت گاو مکعب
1 قاشق چای خوری شکر
1 قاشق چای خوری ریحان خشک
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
1/2 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
1 1/2 پوند پاستا ریگاتونی

حرارت ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا. اضافه کردن گوشت و طبخ, تکان دهنده اغلب تا زمانی که دیگر هیچ صورتی. تخلیه کردن هر گونه بیش از حد گریس. اضافه کردن هویج و پیاز و سیر. طبخ و گاه تکان دهنده تا زمانی که پیاز نرم است در مورد 5 دقیقه.

اضافه کردن سس گوجه فرنگی, گوشت ابگوشت مکعب و شکر و ریحان و پونه و چاشنی ایتالیایی. کاهش حرارت را کم پان پوشش و اجازه دهید بجوش و خروش آمدن به مدت 20 دقیقه, گاه تکان دهنده.

در ضمن طبخ پاستا در آب شور به عنوان کارگردان در بسته. تخلیه شده است. اضافه کردن به سس بلونز و بازی شیر یا خط به کت ماکارونی در سس. بلافاصله خدمت. چاشنی زدن با تازه پنیر پارمسان رنده شده در صورت دلخواه.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de