خرچنگ قرمز کشور سرخ شده با دست و پا کردن

فوق العاده سرخ شده با دست و پا کردن است که فقط یک دستور دور. ارد ذرت, فلفل سیاه و فلفل قرمز به این ماهی یک

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 25 اردیبهشت 1399

فوق العاده سرخ شده با دست و پا کردن است که فقط یک دستور دور. ارد ذرت, فلفل سیاه و فلفل قرمز به این ماهی یک پوسته ترد. ماهی مناسب برای یک ساندویچ با سس تارتار و ترشی!


خدمت/می سازد:

آماده در:
  کمتر از 30 دقیقه

Rating: 4/5

2 نظرات


مواد تشکیل دهنده

2 پوند تازه دست و پا کردن فیله یا اگر ذوب یخ زده
1 فنجان آرد ذرت
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
روغن پخت و پز

جهت

پوست فیله اگر لازم است و قطع به خدمت-اندازه قطعات.

در یک ظرف کم عمق ترکیب آرد ذرت و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه.

حرارت روغن (1/8 اینچ عمق) در یک دیگچه سنگین بیش از متوسط حرارت بالا.

لایروبی قطعات ماهی را در آرد ذرت مخلوط و سپس در محل نفت در دسته اگر مورد نیاز است. آشپزی برای 2-3 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه ای و سپس با دقت به نوبه خود ماهی و طبخ برای 2-3 دقیقه یا تا زمانی که تکه های ماهی به راحتی با چنگال.

حذف ماهی از تابه و روی کاغذ toweling به تخلیه. خدمت گرم با سس تارتار و سالاد کلم, در صورت دلخواه.



تغذیه

223 کالری, 2 گرم چربی, 18 گرم کربوهیدرات, 31 گرم پروتئین در هر وعده. این دستور غذایی کم چربی است.

لطفا توجه داشته باشید:
این یک نسخه cat دستور العمل ارائه شده به CDKitchen توسط یک شخص ثالث. این دستور یک دستور اصلی مگر اینکه به طور خاص اعلام شده است و تنها از نظر قابل قبول "کلون" به اصلی برای آشپز خانه را به تلاش برای تکراری. لطفا توجه داشته باشید که بسیاری از رستوران های زنجیره ای در سراسر کشور خود متفاوت منوها و مواد تشکیل دهنده منطقه پس از نسخه های ارائه شده ممکن است شبیه به آنچه که شما ممکن است تلاش کرده اند قبل از. همه علائم تجاری اشاره اموال از صاحبان مربوطه می باشند.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب